• 9 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

Ο Κ. Βλάσης επανέφερε το θέμα της ίδρυσης καταστήματος κράτησης εργασίας στην περιοχή της Μεγαλόπολης


Στην επικαιρότητα ήρθε το θέμα ίδρυσης και κατασκευής κατάστημα κράτησης κλειστού και ανοιχτού τύπου στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Το έφερε στη δημόσια συζήτηση, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, στο πλαίσιο χαιρετισμού του, στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη.

“Προχωρά το σχέδιο του αρμόδιου Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, για εγκατάσταση κλειστού και ανοιχτού τύπου, καταστήματος κράτησης στην Μεγαλόπολη“, είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το θέμα του αγροτικού καταστήματος κράτησης, είχε απασχολήσει την περιοχή και την ειδησιογραφία και στο παρελθόν. Μάλιστα, είχαν γίνει και επισκέψεις υπευθύνων στο χώρο και είχαν προχωρήσει και κάποια σχέδια. Είχε βρεθεί το ακίνητο, ενώ είχε συσταθεί και επιτροπή αξιολόγησης.

Είχε επιλεγεί, τότε, η θέση ” Άγιος Αθανάσιος ”, 3 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης και εντός των διοικητικών ορίων Νέας Εκκλησούλας και Μεγαλόπολης, σε μία συνολική επιφάνεια, 1.580 στρεμμάτων

Μιλώντας για τα θέματα της Αρκαδίας, ο Κώστας Βλάσης, τόνισε τα εξής: “Θέλουμε επενδύσεις. Έχουμε 3 μεγάλες επενδύσεις στην φαρμακοβιομηχανία στην Τρίπολη, έχουμε άλλη μία επένδυση στην Τρίπολη, με πάνω από 60 θέσεις εργασίας. Δώσαμε, ως κυβέρνηση, οικονομικά κίνητρα στις φαρμακοβιομηχανίες. Μέσα στο 2025, η μία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της. Μιλάμε για πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας, ενώ, θα υπάρξουν και άλλοι κλάδοι της οικονομίας που θα αναπτυχθούν, λόγω των εργοστασίων του φαρμάκου. Για την αδικημένη Μεγαλόπολη, εάν εφαρμοστεί το σχέδιο της κυβέρνησης, είμαι σίγουρος ότι θα μεταμορφώσει την περιοχή. Το ΔΑΜ και τα υπόλοιπα που ετοιμάζει ο κ. Παπαθανάσης, θα οδηγήσουν την Μεγαλόπολη σε ένα διαφορετικό τοπίο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Υπάρχει η γραφειοκρατία. Χρειάζεται υπομονή“.

Στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, στην Τρίπολη, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών Χρίστος Δήμας και ο Αρκάς (από Μάναρη) ευρωβουλευτής – δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Δ. Νατσιός από Λάρισα: “Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη και στριμωγμένη”

    Read Next

    Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 2α γενέθλια του γιου τους, Ερμή!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular