• 7 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Ο 18χρονος γιος της Μάρας Δαρμουσλή στην παρθενική εμφάνιση ως μοντέλο στην επίδειξη του Celebrity Skin

Vinkmag ad


Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η Κρίστη Κρανά πραγματοποίησε το καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της στο Divani Caravel Hotel για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Δημήτρης Στρέπκος και η Κρίστη Κρανά.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος δέκα σχεδιαστές, όπως οι Όλγα Καραβερβέρη, Μίλτος, Δάφνη Βαλέντε, Sotris και άλλοι. Την επίδειξη έκλεισε ο Δημήτρης Στρέπκος με το brand του Celebrity Skin με δέκα δημιουργίες υψηλής αισθητικής

Στιγμιότυπο από το fashion show.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της επίδειξης ήταν η έναρξη με τον μεγάλο γιο της Μάρας Δαρμουσλή, Άγγελο Καπώνη στην παρθενική του εμφάνιση ως μοντέλο. Ο 18χρονος αθλητής της πυγμαχίας έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Άγγελος Καπώνης έχει διακριθεί στην πυγμαχία. Είναι ο μεγάλος γιος της Μάρας Δαρμουσλή από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Ο Άγγελος βαδίζει στα βήματα του μπαμπά του, Παύλου Καπώνη ο οποίος υπήρξε επίσης επαγγελματίας αθλητής του muay thai.

Το show έκλεισε η Μάρα Δαρμουσλή. Ήταν μια υπέροχη στιγμή μόδας και φορτισμένη με συναίσθημα! Ο Δημήτρης Στρέπκος εξήγησε στο okmag: «Η Μάρα απλά είναι συγκλονιστική. Τόσο αληθινή και τόσο rock. Ο γιος της, Άγγελος είναι ένα υπέροχο σεμνό πλάσμα».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Αγνωστοι της επιτέθηκαν στην Ομόνοια

    Read Next

    Green Peace: LNG, ένα αχρείαστο και «εκρηκτικό» ρίσκο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular