• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια

Στο Βενιζέλειο 11χρονο παιδάκι με τη μητέρα του μετά το τροχαίο στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά

«Ράγισαν» και οι πέτρες στο ΠΑΓΝΗ… Ενός λεπτού σιγή από τους χειρουργούς στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Hράκλειο: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, «χτύπησε» δίκυκλο και εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες

Σεισμοί: Ενημερωνόμαστε και διατηρούμε την ψυχραιμία μας (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηρακλείου – Μεσαρά – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

«Πιέστηκα τρομερά. Ανέβασα ζάχαρο και πίεση και έπρεπε να βγω έξω»



Ένα ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια της δίκης του μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απομακρύνθηκε από την αίθουσα λέγοντας πως έμεινε ένα χρόνο στη φυλακή για μια κυρία που έλεγε ψέματα.

Η Κική Πακιρτζίδου, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδου, ανέφερε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα»: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση γιατί οδηγήθηκε στη φυλακή άδικα από μία γυναίκα. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και ζήτησε τη δυνατότητα να αποχωρήσει για λίγο. Επέστρεψε μετά από 15-20 λεπτά. Η συναισθηματική φόρτιση είχε αντίκτυπο στην υγεία του. Ανέβασε πίεση.

Μην ξεχνάτε πως στο προηγούμενο δικαστήριο, επί 11 μήνες άκουγε μία γυναίκα να λέει ψέματα. Η δίκη στο εφετείο είναι σε εξέλιξη. Έχουμε στοιχεία που θα τα καταθέσουμε», ανέφερε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Ο ηθοποιός ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα

Μετά το ξέσπασμα του ηθοποιού, ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησε μαζί του απαντώντας για την αποχώρησή του από την δικαστική αίθουσα.

«Μίλησα μαζί του την ημέρα που αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου. Μου επανέλαβε πάρα πολλές φορές ότι “δεν εξερράγην, δεν έφυγα εξοργισμένος, πιέστηκα τρομερά συναισθηματικά, ανέβασα ζάχαρο και πίεση, έχω προβλήματα υγείας και πρέπει να βγω έξω”. Μου είπε χαρακτηριστικά: “Πέρασαν από τα μάτια μου οι 11 μήνες της φυλακής. Πέρασαν από τα μάτια μου αυτά που έζησα εκεί πέρα και έπρεπε να βγω να πιώ λίγο νερό και το έκανα με απόλυτο σεβασμό”».

«Μου επανέλαβε αρκετές φορές στο τηλέφωνο την έκφραση: “δεν κρατάω κακία σε κανέναν αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τελειώσει η ιστορία για να ηρεμήσει η σύζυγός μου και ο γιος μου”», ήταν τα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως τα μετέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης.


Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Με ένταση συνεχίζεται η δίκη στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμού


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Πέθανε η ιστορικός Χρύσα Μαλτέζου, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

    Read Next

    Νεκρός μέσα σε νταλίκα βρέθηκε αλλοδαπός στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού Λάρισας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular