• 3 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

Πνιγμός 8χρονης στην κατασκήνωση: Την έψαχναν 3 ώρες πριν την ανακαλύψουν στην πισίνα

Vinkmag ad



Το στοιχείο συνάδει με την εκδοχή ότι το παιδί πιθανότατα έφαγε το μεσημεριανό του και στη συνέχεια διέφυγε της προσοχής και πήγε στην πισίνα

Για τρεις ώρες έψαχναν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης την 8χρονη, που τελικά βρέθηκε πνιγμένη στην πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΪ από αστυνομικές πηγές.

Το παραπάνω στοιχείο συνάδει με την εκδοχή ότι το παιδί πιθανότατα έφαγε το μεσημεριανό του και στη συνέχεια διέφυγε της προσοχής και πήγε στην πισίνα, όπου εντοπίστηκε αργότερα.

Οι υπεύθυνοι, όταν κατάλαβαν ότι η 8χρονη αγνοείται, έψαχναν παντού, ακόμη και στο δρόμο έξω από την κατασκήνωση, μέχρι που την εντόπισαν στο νερό, δυστυχώς νεκρή.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι μαρτυρίες των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στη μικρή, τα οποία θα δώσουν κατάθεση στην αστυνομία παρουσία των γονιών τους και παιδοψυχολόγου. 

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι με ομόφωνη απόφαση της δημοτικής επιτροπής Κασσάνδρας ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας που είχαν οι πισίνες της κατασκήνωσης, στην οποία πνίγηκε η 8χρονη. 

Η μία από τις πισίνες δεν ήταν πλήρως περιφραγμένη, οπότε ένα παιδί μπορούσε να μπει, ενώ στη δεύτερη πισίνα δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι:  

  • Δεν είχε οριστεί υπεύθυνος για τη λειτουργία της πισίνας
  •  Δεν υπήρχαν σωσίβια και κοντάρι
  •  Δεν υπήρχαν σημάνσεις για το βάθος

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Δύο πνιγμοί σε παραλίες της Κρήτης με διαφορά λίγων ωρών

    Read Next

    Νέο βίντεο από Άνδρο: Η μπουκαπόρτα ανεβαίνει με το αυτοκίνητο να αιωρείται 

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular