• 3 Φεβρουαρίου, 2025

Ποινική δίωξη στον Χρήστο Μάστορα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ



Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Χρήστο Μάστορα μετά τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Δευτέρας,

Το μεσημέρι της Δευτέρας λίγα λεπτά μετά τις 12:30 ο Χρήστος Μάστορας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το Newsit.gr γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα.

Ο Χρήστος Μάστορας φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, που φέρεται να έκανε. Φέρεται ακόμα να αρνείται ότι δεν σταμάτησε στο μπλόκο της τροχαίας, καθώς υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε ότι του έκαναν σήμα. Όπως επίσης αρνείται ότι προσπάθησε να διαφύγει, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα πήγαινε, όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.


Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Συνελήφθη μετά από αλκοτέστ και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    ΕΕΑ: 5.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο που αποκτά παιδί

    Read Next

    Συγκέντρωση τροφίμων για το ορφανοτροφείο “Η Μέλισσα” από τον Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular