Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος
Η Λήδα Μανθοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μαζί με τη μητέρα της, Στέλλα Τσιάτσιου για τον Αίαντα Μαθόπουλο αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα η κόρη του ηθοποιού ανέφερε ότι: «Δεν θα υπήρχαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αν δεν είχα διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μου εμφανίστηκε πριν από 1,5 χρόνο περίπου τον Απρίλιο του 2023. Δεν θέλω να τη σκέφτομαι εκείνη τη μέρα γιατί πέρασε, τώρα υπάρχουν καλύτερες μέρες».
Ενώ στη συνέχεια η Λήδα Μανθοπούλου συγκίνηθηκε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις, πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου, ακόμα και ας μην είναι σε φυσική μορφή».
Και η Στέλλα Τσιάτσιου ανέφερε για τον ηθοποιό ότι: «Γνωριστήκαμε μέσα από το θέατρο, παίξαμε πολλά χρόνια και μετά όταν τα παιδιά ήταν μικρά αποφασίσαμε να πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Μείναμε κολλητοί, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Το είπαμε και από την αρχή, δεν θα παίρναμε διαζύγιο, ήταν απόφαση κάθετη του Αίαντα.
Πήγα και τον είδα στην εντατική, μίλησα μαζί του, μίλησαν και τα παιδιά, κάναμε σχέδια να βγει και να παίξουμε μαζί στο θέατρο, να κάνουμε ένα πάρτι σπίτι με τα παιδιά. Φεύγω και Παρασκευή πρωί ήμουν στο νοσοκομείο εδώ στη Λάρισα με τη μαμά μου και με παίρνουν μου λένε ότι έπαθε και δεύτερο εγκεφαλικό, το οποίο ήταν πολύ δυνατό».
Διαβάστε επίσης: Λήδα Μανθοπούλου: Αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες για την κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου