• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Απίστευτη παρεξήγηση στο Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι επιχείρησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητο της λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

Κάθε δεύτερη μέρα η υδροδότηση της κοινότητας Άνω Ακρίων, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

Επιμορφωτικές Συναντήσεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου (με Λυκειακές Τάξεις)

Νέα απάτη: Δήθεν κάρτα για μετακινήσεις με το αστικό ΚΤΕΛ για 6 μήνες

Κρήτη: Ανήλικος ο δράστης των πυροβολισμών έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις Μοίρες

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Κρήτη: Σκηνές από ταινία θρίλερ στο κέντρο της πόλης με γυμνό άντρα που κρατούσε ματωμένο τσεκούρι και μπαλτά

Vinkmag ad

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Αγρίνιο και Πρέβεζα

Vinkmag ad



Στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, η πυροσβεστική δέχτηκε 28 κλήσεις ενώ στην Πρέβεζα 7 – Πραγματοποιήθηκαν μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία

Προβλήματα σημειωθήκαν χθες το βράδυ σε Πρέβεζα και Αγρίνιο, λόγω έντονης βροχόπτωσης

Στην Πρέβεζα, η πυροσβεστική απεγκλώβισε 3 ηλικιωμένους από πλημμυρισμένα ισόγεια κατοικιών ενώ στην περιοχή του Αγρινίου εστάλη μήνυμα 112, ώστε οι κάτοικοι ώστε οι κάτοικοι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, η πυροσβεστική δέχτηκε 28 κλήσεις για παροχή βοηθείας και πραγματοποιήθηκαν 8 αντλήσεις υδάτων και 5 μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Προυσού, καθώς και ο δρόμος που συνδέει τα Κλεισορεύματα με το Αγγελόκαστρο και στις δύο περιπτώσεις λόγω κατολίσθησης.

Έγινε γνωστό ότι υπερχείλισε ρέμα στη Νεάπολη και υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες. Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Στην Πρέβεζα η πυροσβεστική δέχτηκε 7 κλήσεις, πραγματοποιήθηκαν 2 αντλήσεις υδάτων, ενώ 4 άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αρχαία Νικόπολη με χρήση ειδικού καθίσματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από μονοκατοικία ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 97 και 94 ετών με ιατρικά προβλήματα, το οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Από ένα σπίτι οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν γυναίκα 90 ετών, την μετέφεραν στην αυλή του και τη φροντίδα της ανέλαβε ο γιός της.

Στη Μαργαρώνα Πρέβεζας, σύμφωνα με πληροφορίες εγκλωβίστηκε ένα άτομο εντός του οχήματός του, λόγω υψηλής στάθμης νερού.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση από την Π.Υ. Πρέβεζας με τρία οχήματα και τον Διοικητή της Υπηρεσίας όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο απεγκλωβισμός του και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Ο Μιτσόσκι ζητά από την ΕΕ να βρει μια «εποικοδομητική λύση» για την απεμπλοκή της ευρωπαϊκής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας

    Read Next

    Μιμή Ντενίση: Ο ξέφρενος χορός με την κόρη της, Μαριτίνα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular