• 30 Απριλίου, 2024

Breaking News :

Ενέδρα θανάτου με τραυματία σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας – πως συνέβη, τι εξετάζουν οι Aρχές

Δρακόντεια τα μέτρα του Τ.Ο.Ε.Β Α ΖΩΝΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ για τη λειψυδρία

Eurovision 2024: Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα – Δείτε βίντεο

Δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Εννέα κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί – Ένας 22χρονος στους ηθικούς αυτουργούς

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από Πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον χαμό της Νεκταρίας – Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν τα επίπεδα σανδάλια και τι πρέπει να προσέχετε με τις γυναικείες γόβες.

Θρήνος για την χαμογελαστή Έφη που “έφυγε”

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Σύγκρουση ΙΧ οχήματος με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι

Πρωταθλητής Ηρακλείου ο ΑΟΤυμπακίου!

Πρωταθλητής Ηρακλείου ο ΑΟΤυμπακίου!

Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟΤυμπακίου των… δέκα ποδοσφαιριστών και είναι πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ

Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ, τι και αν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές ο ΑΟΤυμπακίου έβγαλε ψυχή και αντίδραση πολύ μεγάλης ομάδας “γύρισε” το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και επικράτησε με σκορ 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής και έγινε πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ για το 2024!

Το μεγάλο ντέρμπι έκρινε το γκολ του Γερακιού στο 86′ με τους Μπάμπη και Μεταξάκη να είναι οι υπόλοιποι σκόρερ του ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στον ΑΟΤ με τον Σαβουιδάκη να κάνει την σέντρα-σουτ και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 8′ μία εκτέλεση φάουλ του Κουρουθιανάκη έφυγε και εκείνο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14′ μετά από μεγάλο λάθος από τον Παγώνη που ήθελε να γυρίσει την μπάλα στον Ζαφείρη, προσπάθησε να μπει στην φάση ο Παπανδρέου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει!

Ο Ηρόδοτος απείλησε για πρώτη φορά με τον Γαραφελάκη να πιάνει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μουρτζάκη στο 21′ και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μεταξάκης έκανε ένα συρτό σουτ με τον Ζαφείρη να πέφτει στην γωνιά του και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 36′ ο ΑΟΤ  “άγγιξε” το γκολ με τον Χαϊντίνι να “κλέβει” από τον Τσαμαντιώτη, η μπάλα να φτάνει στον Μεταξάκη, εκείνος πασάρει και πάλι στον Χαϊντίνι, που από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Ζαφείρη!

Στην συνέχεια είδαμε από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα! Αρχικά στο 41′ μετά από κόρνερ του Κουρουθιανάκη η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας στον Λούσι που προσπάθησε να σκοράρει αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια η σέντρα – ξυράφι του Γαρεφαλάκη για τον Ηρόδοτο έφτασε στον Τσαμαντιώτη, εκείνος έκανε την προβολή με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

Στο 50′ ο Παπανδρέου απείλησε με σουτ από το όριο της περιοχής με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε λεπτά μετά ο Μπάμπης με απίθανο σουτ μετά από ασίστ του Γαρεφαλάκη έκανε το 0-1 για τον Ηρόδοτο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΑΟΤυμπακίου έμεινε και με δέκα παίκτες στην αμέσως επόμενη φάση για αποβολή του Αριστεινίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από αγκωνιά στον Χίντρι!

Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Τριανταφύλλου από τον πάγκο του Ηροδότου για διαμαρτυρία.

Στο 57′ ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας με τον Χρήστου να ακουμπάει ίσα ίσα την μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ ο Παγώνης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην επόμενη φάση ο ΑΟΤ προσπάθησε να απειλήσει με την κεφαλιά του Γερακιού να φεύγει ψηλά άουτ μετά από κόρνερ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη ισοφάριση μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα του Μεταξάκη για το 1-1 στο 70′!

Στο 77′ ο Γαρεφαλάκης έκανε την σέντρα – σουτ με τον Χρήστου να διώχνει σωτήρια με υπερένταση σε κόρνερ!

Ο Ηρόδοτος προσπάθησε να ψάξει το δεύτερο τέρμα που θα τον έβαλε και πάλι μπροστά, όμως σε αυτό έφτασε τελικά ο ΑΟΤυμπακίου καθώς στο 86′ μετά από φάουλ του Κουρουθιανάκη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι κινήθηκε ο Γερακιός και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και την ολική ανατροπή πρωταθλήματος του ΑΟΤ!

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση αυτού του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με όλο του γήπεδο του Τυμπακίου να πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον ΑΟΤ και την είσοδο του στα μπαράζ για την διεκδίκηση της επιστροφής της ομάδας στην Γ’ Εθνική!

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι (61′ Παραθύρας), Παπανδρέου (61′ Γερακιός), Μεταξάκης (90′ Γρηγοράκης), Λούσι, Σαβουιδάκης

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Κανδηλάκης (66′ Ξηρός), Παγώνης, Μουρτζάκης, Γιαννικάκης (90′ Κρεμύτσας), Μπάμπης, Μαγάκης, Φραγκουλάκης, Τσαμαντιώτης (85′ Μόλλα), Γαρεφαλάκης, Χίντρι

 

 

 

Πηγή: primesport.gr

Loading

Read Previous

Πώς να δημιουργήσετε χειροποίητα διακοσμητικά κεριά και δώρα για το σπίτι

Read Next

Νεκρός ο 64χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Τυμπάκι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular