Σε τραγωδία με δύο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Αδελιανού Κάμπου, στο Σφακάκι Ρεθύμνου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των επιβατών τους. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και απεγκλώβισαν τους τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού 3 τραυματισμένων ανδρών από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Αδελιανός Κάμπος – Σφακάκι Ρεθύμνου Κρήτης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 7, 2024
Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου Νίκος Μαλλιαρός στα επείγοντα όπου μεταφέρθηκαν οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε ένας 66χρονος που επέβαινε στο ένα αυτοκίνητο, ενώ περίπου στις 22.30 έφυγε από τη ζωή λόγω των σοβαρότατων τραυμάτων του και ένας νεότερος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο με τον πατέρα του. Ο 65 χρόνος πατέρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Δυστυχώς ο κατάλογος με τους νεκρούς από τροχαία στην Κρήτη δεν έχει τέλος.
Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη – Περικλής Κουκλάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος