• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Vinkmag ad

Σέρρες: Αψήφησαν την παγωνιά και έστησαν μέσα στη νύχτα επιχείρηση για να σώσουν άλογο που έπεσε σε φρεάτιο

Vinkmag ad


Επιχείρηση διάσωσης ενός αλόγου που είχε πέσει σε φρεάτιο στήθηκε στην Άνω Βροντού Σερρών. Το άλογο, από τα άγρια που βρίσκονται ελεύθερα στην περιοχή, έπεσε στο φρεάτιο το βράδυ του Σαββάτου, στις 22:30. Περαστικοί που διέρχονταν από το σημείο το εντόπισαν και ειδοποίησαν τους κατοίκους της Άνω Βροντούς.

Δύο από αυτούς, ο Νίκος Χαλάτσης και ο Δημήτρης Μιχτσόγλου, επιστράτευσαν τους γεωργικούς τους ελκυστήρες και ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης με το θερμόμετρο να δείχνει εκείνη την ώρα τους -8 βαθμούς. Μετά από σαράντα λεπτά κατάφεραν να βγάλουν το άλογο από το φρεάτιο.

Σέρρες: Αψήφησαν την παγωνιά και έστησαν μέσα στη νύχτα επιχείρηση για να σώσουν άλογο που έπεσε σε φρεάτιο

«Νιώσαμε τεράστια ικανοποίηση που σώσαμε μια ζωή» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Νίκος Χαλάτσης περιγράφοντας την περιπέτεια του μικρού αλόγου: «Μας ειδοποίησαν περαστικοί. Όταν πλησιάσαμε ακούσαμε το κλάμα του, ενώ κοντά βρισκόταν και η μητέρα του. Το κρύο ήταν τσουχτερό, αλλά δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε εκεί γιατί δεν θα ζούσε. Μετά από περίπου σαράντα λεπτά τα καταφέραμε. Όταν βγήκε μας κοιτούσε στα μάτια, έμεινε για ένα λεπτό δίπλα μας και στη συνέχεια ακολούθησε τη μητέρα του».  

Σέρρες: Αψήφησαν την παγωνιά και έστησαν μέσα στη νύχτα επιχείρηση για να σώσουν άλογο που έπεσε σε φρεάτιο
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Σέρρες: “Έβαλαν τρίποντο” ενάντια στην παιδική κακοποίηση

    Read Next

    Με μπλε μίνι φόρεμα και πέδιλα Aquazzura σε βραδινή έξοδο με τις Αλεξάνδρα και Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular