Ο chef Γιώργος Τσούλης προτείνει συνταγή για εύκολο, γρήγορο, trifle από κουραμπιέδες και μελομακάρονα που περίσσεψαν! Τέλειο, πρωτότυπο και πανεύκολο γλυκό!
Υλικά:
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
250 γρ. κουραμπιέδες, σπασμένους
250 γρ. μελομακάρονα, σπασμένα
Για το σερβίρισμα
Καρύδια, σπασμένα
Εκτέλεση:
- Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το σύρμα, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη σαντιγί.
- Μεταφέρουμε τη σαντιγί σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρή μύτη.
- Στα ποτήρια που θα σερβίρουμε, ρίχνουμε λίγους σπασμένους κουραμπιέδες, καλύπτουμε με λίγη σαντιγί, προσθέτουμε λίγα σπασμένα μελομακάρονα και τελειώνουμε με σαντιγί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα ποτήρια.
- Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με λίγα καρύδια.
Δείτε περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com