• 27 Απριλίου, 2024

Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του!

Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για ένα νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο με θύμα έναν 33χρονο από την Αλβανία και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 50χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου»

 

Loading

Read Previous

Φωτιά σε φούρνο στο κέντρο του Τυμπακίου εικόνες

Read Next

Σάρζα: Επίσημο το τέλος του Μανωλά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular