• 27 Απριλίου, 2024

Σοκ κατά τη διάρκεια πτήσης: Κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή στην τουαλέτα ο κυβερνήτης

Σοκ κατά τη διάρκεια πτήσης: Κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή στην τουαλέτα ο κυβερνήτης
Το αεροσκάφος με 271 επιβάτες  που είχε ξεκινήσει από το Μαϊάμι και κατευθυνόταν στη Χιλή πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης επιβατικού αεροσκάφους με 271 επιβάτες, που είχε ξεκινήσει από το Μαϊάμι και κατευθυνόταν στη Χιλή, όταν ο κυβερνήτης κατέρρευσε μέσα στην τουαλέτα, χάνοντας τελικά τη ζωή του.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά το βράδυ της Κυριακής, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον συγκυβερνήτη, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Independent». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κυβερνήτης Ιβάν Ανταούρ αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τρεις ώρες μετά την απογείωση της πτήσης της «LATAM Airlines». Το πλήρωμα του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Όταν το αεροπλάνο, σύμφωνα με το protothema.gr, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο «Tocumen» της πόλης του Παναμά, οι ειδικοί ιατροί έσπευσαν να ελέγξουν τον κυβερνήτη, ωστόσο διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο 56χρονος Ανταούρ ήταν βετεράνος πιλότος με εμπειρία 25 ετών.

«Ο όμιλος LATAM Airlines Group αναφέρει ότι η χθεσινή πτήση LA505, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Μαϊάμι-Σαντιάγο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Tocumen του Παναμά λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού για ένα από τα τρία μέλη του πληρώματος διακυβέρνησης. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν ιατρική βοήθεια, αλλά ο πιλότος δυστυχώς απεβίωσε», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα.

Pilotos

«Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από αυτό που συνέβη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την 25χρονη καριέρα του και την πολύτιμη συνεισφορά του, η οποία πάντα διακρινόταν από την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της ζωής του πιλότου», αναφέρεται ακόμη.

 

 

 

 

Loading

Read Previous

Είχαν την Παναγία και όλους Αγγέλους μαζί τους: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων στην Κρήτη!

Read Next

Το αμαρτωλό Ελληνικό χωριό όπου οι άντρες συζούσαν με σύζυγο και ερωμένη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular