
Η Μαργαρίτα Ροδοπούλου και η Νεφέλη Σιακαντάρη γνωρίστηκαν πριν μερικά χρόνια και με κοινό τους σημείο την τέχνη άρχισαν να κάνουν παρέα. Φέτος έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα ανοίγοντας στο Μαρούσι την Avenue Gallery X Τhe Art Concierge.

Όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα έχουν διεθνή πορεία και παρουσία στην παγκόσμια σκηνή της σύγχρονης τέχνης. Όπως τα έργα Dream Catchers της Annalù Boeretto που βρίσκονται σε 17 μουσεία ανά τον κόσμο με ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία της στην National Gallery Singapore, ένα πολύ εντυπωσιακό πορσελάνινο γλυπτό της Nadege Mouyssinat που βραβεύτηκε με το Liliane Bettencourt Prize pour l’intelligence de la main για το 2024 στο Παρίσι, έργα της Jane Puylagarde που κοσμούν τα projects του σπουδαίου Γάλλου Architect & Designer, Thomas Pheasant κλπ..

Μάλιστα μια σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν στα εγκαίνια της γκαλερί τα αδέλφια Λάμπρος και Σπύρος Λάζαρης. Και τα δυο αδέλφια δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης. Ο Σπύρος Λάζαρης είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή, Το ζευγάρι μάλιστα καλωσόρισε την άνοιξη τον καρπό του έρωτά τους.
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί τέσσερα περίπου χρόνια και κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο σύντροφος της, Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρος Λάζαρης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

Διαβάστε επίσης: Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Ξετρελαμένοι με τον ερχομό του γιου τους! Όλες οι λεπτομέρειες