• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

«Στα 50 μου θα ονειρευόμουν μία οικογένεια»

Vinkmag ad



Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τον τρόπο που έχει επιλέξει να κινείται τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του στη Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη.

«Αυτήν τη δουλειά κάνω, την αγαπώ πάρα πολύ, το έχω πληρώσει αυτό, μου έχει στοιχίσει στην προσωπική μου ζωή, δεν το μετανιώνω, πάλι έτσι θα τα έκανα όλα, αλλά ό,τι κάνω βάζω μέσα την ψυχή μου. Έλεγα σε έναν φίλο μου, “μαγειρική να έκανα στο Buongiorno θα προσπαθούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα πήγαινα σε σεμινάρια, θα μίλαγα με τον Πετρετζίκη, θα έβλεπα βιντεάκια στο YouTube να το κάνω τέλεια”. Καλώς ή κακώς γράφω ή λέω την γνώμη μου. Θα το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να θέλω να προσβάλλω. Άρα, δεν μιλάω ποτέ επί προσωπικού, πάντα μιλάω επαγγελματικά», ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ό,τι κάνω το κάνω με πάθος»

«Όλα τα έχω “χτενίσει” 500 φορές, το τι έχω κάνει. Υπάρχουν πράγματα που έχω μετανιώσει αλλά που πάλι έτσι θα τα έκανα γιατί αυτά τα μυαλά είχα, αυτήν την ωριμότητα είχα, αυτήν την πορεία είχα, οπότε δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Πάλι το ίδιο θα έκανα. Ό,τι κάνω, το κάνω με πάθος. Έτσι ζω, δεν μπορώ να το κάνω αλλιώς, δεν μπορώ να το κάνω μέτρια θα φρικάρω. (…) Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι γιατί εγώ ξέρω την αλήθεια μου και αργά ή γρήγορα θα δικαιωθώ».

Πώς ονειρεύεται τον εαυτό του στα 50 του χρόνια;

«Μια οικογένεια, με οποιονδήποτε ορισμό της οικογένειας. Η ταχύτητα, η ροή, η καθημερινότητα, η ρουτίνα με συνεπήρε και το πόσο πολύ ενεπλάκην συναισθηματικά. Δεν είμαι συνέχεια μόνος. Πρέπει να διασφαλίσω και την ηρεμία του άλλου ανθρώπου. Μετά τη μεγάλη μου σχέση με την Ιλένια, προσέχω πάρα πολύ. Όταν εμφανιστούμε με τη σχέση μου, θα είναι εκείνη. Δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Κάποια στιγμή για σχέση τα παράτησα σχεδόν όλα, εκτός από το Mappes show».


Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πηγαίνω κάθε μήνα στο νεκροταφείο»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Caller ID Spoofing: Προσοχή με νέα απάτη – Τι πρέπει να κάνετε

    Read Next

    Θεσσαλονίκη: Τρείς ανήλικες χτύπησαν και τραυμάτισαν 15χρονη – Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular