• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Στο νοσοκομείο η Νάντια Φοντάνα

Vinkmag ad



Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η θρυλική χορεύτρια, πρώην σύζυγος του χορογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Μεταξόπουλου, Νάντια Φοντάνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα η 80χρονη Νάντια Φοντάνα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού της από τον πρώην παρτενέρ της με τον οποίο διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε κάταγμα σπονδύλων.

«Η ζωή αυτή είναι, παιδί μου. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς από ζωντανός, νεκρός. Ευτυχώς, στη ζωή μου υπήρξα γεμάτη από εμπειρίες. Δεν μου λείπει τίποτα. Ας είναι καλά ο Φώτης, που πάντα υπήρξε ο φύλακας άγγελός μου και έτρεξε να με βοηθήσει» ανέφερε στην εφημερίδα.

Μάλιστα, ο Νίκος Νικόλιζας αναφέρει ότι έγιναν κινήσεις ώστε να μπορέσει να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών μετά τη νοσηλεία της για να έχει την απαραίτητη φροντίδα.

«Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε να είμαι τώρα μόνη μου. Με ήθελαν πολλοί, ωστόσο ο Φώτης για εμένα ήταν και παραμένει το φωτεινό μου αστέρι. Με τον Φώτη ήμασταν παντρεμένοι δεκαπέντε χρόνια. Δεν αποκτήσαμε παιδιά, γιατί απλώς δεν συνέβη. Δεν κατάλαβα πότε χωρίσαμε, γιατί απλώς δεν αποξενωθήκαμε ποτέ. Παραμένουμε κάτι παραπάνω από αιώνιοι φίλοι», ανέφερε ακόμα η Νάντια Φοντάνα.

«Κάποτε ήμουν βασίλισσα. Τα είχα όλα. Περνώντας τα χρόνια έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου. Δεν με ένοιαζαν ούτε πλούτη ούτε γάμος. Ήθελα να είμαι ελεύθερη. Και δεν μετανιώνω, γιατί έζησα υπέροχα, έτσι όπως ήθελα. Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να είμαι με έναν άνθρωπο στο πλευρό μου. Δεν το προσπάθησα, γιατί είχα περάσει υπέροχα στη ζωή μου με τον Φώτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχα έχω ζήσει», πρόσθεσε.





Source link

    Read Previous

    «Πράσινο φως» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για τα Δυτικά Βαλκάνια

    Read Next

    Σύγκρουση εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Το πλαίσιο της κυβέρνησης και τις κόκκινες γραμμές έθεσε ο πρωθυπουργός

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular