• 7 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Vinkmag ad


Ο Γιάννης Μπουτάρης πέθανε σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την πόλη που αγάπησε, τη Θεσσαλονίκη όσο και όλη την Ελλάδα και ο πριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Μπουτάρη, έναν σπουδαίο άνθρωπο και αγαπημένο φίλο, που με τη δύναμη, την αφοσίωση και το πάθος του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπούσε», υπογραμμίζει σε συλλυπήτηριο μήνυμά του στο Χ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ο κυρ Γιάννης πέρα από καινοτόμος και τολμηρός επιχειρηματίας και Δήμαρχος, ήταν άνθρωπος με ανοιχτή καρδιά και φιλότιμο που άγγιξε πολλούς από εμάς με τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά του», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Μπουτάρη, έναν σπουδαίο άνθρωπο και αγαπημένο φίλο, που με τη δύναμη, την αφοσίωση και το πάθος του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπούσε.

Ο κυρ Γιάννης πέρα από καινοτόμος και τολμηρός επιχειρηματίας και Δήμαρχος, ήταν άνθρωπος με ανοιχτή καρδιά και φιλότιμο που άγγιξε πολλούς από εμάς με τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά του.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Εκτός νέας κυβέρνησης Πομπέμο και Χέιλι

    Read Next

    Βορειοκορεάτες στρατιώτες είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, λέειο Σίρσκι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular