• 7 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 43χρονου ψαρά που αγνοείται

Κρήτη: Έκλεβε ρεύμα από το ρολόι του γείτονα αλλά έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ

Έξι χρόνια ποινή φυλάκισης για το τραγικό τροχαίο στο Γαλιανό δρόμο με θύματα την 37χρονη Όλγα και την 3χρονη κορούλα της

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 43χρονου ψαρά που αγνοείται

Vinkmag ad

Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιούλη Ζήκου στην κηδεία του

Vinkmag ad



Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου στο Α’ Νεκροταφείο αγαπημένοι, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς στον ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο.

Ο διακεκριμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης το τελευταίο διάστημα πριν «φύγει» νοσηλευόταν στην Εντατική στο Ασκληπιείο Βούλας, με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Γιάννης Μόρτζος: Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

Τραγική φιγούρα στην κηδεία του η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού.

«Τη ζωή μου την οφείλω στη Γιούλη», έλεγε ο Γιάννης Μόρτζος αφού η σύζυγός του ήταν πάντα στο πλευρό του στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου», είπε εκείνη για τον θάνατό του.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Μόρτζος

Γεννημένος στη Σάμο, το 1940, σπούδασε στη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, με δάσκαλό του τον Κάρολο Κουν. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους σε όλα τα είδη θεάτρου, αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει το θέατρο «Τέσσερις Εποχές». Ο Γιάννης Μόρτζος ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Καιρός: Καλοκαιρία για λίγο ακόμη – Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές την Κυριακή

    Read Next

    ”Μεταφράζοντας Ιαπωνική Λογοτεχνία στην Ελληνική Γλώσσα” – Συμπόσιο στο ΕΚΠΑ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular