• 4 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Vinkmag ad

Τζ. Μελόνι: «Στην κυβέρνησή μας, το πρωί τσακωνόμαστε και το βράδυ πίνουμε μαζί ένα ποτήρι κρασί»

Vinkmag ad


Στις εντάσεις που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της κυβέρνησής της, ιδίως ανάμεσα στη Λέγκα και στο κόμμα Φόρτσα Ιτάλια αναφέρθηκε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι Rete 4 του ομίλου Μπερλουσκόνι.

«Στην κυβέρνησή μας, το πρωί τσακωνόμαστε και το βράδυ πίνουμε μαζί ένα ποτήρι κρασί. Στην πραγματικότητα δεν τσακωνόμαστε, υπάρχουν μερικά εμπόδια και αυτό είναι φυσικό. Αλλά ξέρουμε τι περιμένουν και τι ελπίζουν οι Ιταλοί. Η κυβέρνησή μας δεν πρόκειται να πέσει», είπε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

«Προχωρήσαμε σε μια φορολογική μεταρρύθμιση, ο στόχος της οποίας είναι η συνολική μείωση των φόρων, αρχίζοντας από τους πολίτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ακούγονται τεράστιες βλακείες, όπως ότι θα φορολογηθεί το 56% του εισοδήματος. Δεν αυξήσαμε τους φόρους, σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Τρεις ημέρες μετά τη γενική απεργία της περασμένης Παρασκευής, η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις στις πλατείες δεν την ανησυχούν ιδιαίτερα, «διότι κάποιοι ανεβάζουν τους τόνους, όταν δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα». «Καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Λαντίνι, γραμματέας του κεντροαριστερού συνδικάτου Cgil, διότι τα επιχειρήματά του, όπως και τα αποτελέσματα που πετυχαίνει, είναι πολύ περιορισμένα», ανέφερε η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Έρχεται η Travel Tuesday για τους λάτρεις του ταξιδιού: Εκπτώσεις έως 25% σε αεροπορικά και ξενοδοχεία

    Read Next

    Υπ. Υγείας Λιβάνου: Εννέα νεκροί σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular