• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

«Τον κάλυψαν και ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα μήνυμα»

Vinkmag ad



Τη δημόσια «συγγνώμη» του Χρήστος Μάστορας στην Ελληνική Αστυνομία, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σχολίασε η ομάδα του Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε το λάθος του και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με την παρουσιάστρια να αναφέρει: «Θα ξεκινήσω από τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε έτσι πιο ανοιχτά για όλο αυτό που έχει γίνει, γιατί μέχρι τώρα παρέμενε σιωπηλός και χαμηλών τόνων και καλά έκανε παιδιά, γιατί είναι 19 του μήνα το δικαστήριο και καλό είναι μέχρι να απολογηθείς ενώπιον των δικαστών, να μην το συζητάς», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χρήστος Μάστορας: Το ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο μαγαζί που εμφανίζεται

H Τίνα Μεσσαροπούλου, ανέφερε: «Νομίζω ότι όποιος τον συμβουλεύει από εδώ και στο εξής, τον συμβουλεύει προς την σωστή κατεύθυνση. Εγώ αυτό νομίζω», καθώς είχε γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής πρόσφατα είχε διακόψει τη συνεργασία του με τον μάνατζέρ του και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο και στο πώς αντιμετώπιζε τις καταστάσεις το τελευταίο διάστημα…».

«Το σωστό που έκανε ο Χρήστος Μάστορας, εν προκειμένω, είναι ότι το παραδέχεται το λάθος του, δεν πάει, δηλαδή, να βγει από πάνω. Η αλήθεια είναι, επειδή ακριβώς οι αστυνομικοί δεν φάνηκε να ρίχνουν το ανάθεμα σε αυτόν, γιατί είδατε ότι από την πρώτη μέρα είπαν ότι ίσως δεν κατάλαβε και τον κάλυψαν με κάποιο τρόπο, ένιωσε κι αυτός την ανάγκη να είναι φιλόξενος και να δώσει ένα μήνυμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Το πρώτο μήνυμα μετά τη σύλληψή του – «Ήταν ένα όμορφο βράδυ σε μια έξοδο με το κορίτσι μου, που όμως μας βγήκε ξινό»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Νετανιάχου: Είμαστε στα πρόθυρα ιστορικής αλλαγής στη Μέση Ανατολή – Προειδοποίηση στο Λίβανο για Χεζμπολάχ

    Read Next

    Στις Βρυξέλλες ο Κ. Χατζηδάκης για Eurogroup και Ecofin

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular