• 10 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Το εξώδικο που έστειλε στην Αθηνά Οικονομάκου

Vinkmag ad


Ο Φίλιππος Μιχόπουλος τελικά έστειλε εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου για την παραβίαση του όρου που είχε το διαζύγιό τους όπου αφορούσε τα παιδιά τους σύμφωνα με το protothema.gr.

Μπορεί η ηθοποιός να αρνήθηκε ήδη αρκετές φορές πως δεν έλαβε κάποιο εξώδικο όμως το protothema.gr το έβγαλε στη δημοσιότητα. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έστειλε στις 12 Ιουνίου του 2024 εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου, καταγγέλλοντάς την για παραβίαση όρου που είχαν θέσει κατά τη συναινετική λύση του γάμου τους.

Φίλιππος Μιχόπουλος: Έστειλε εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου επειδή παραβίασε όρο του διαζυγίου τους

Η πλευρά του Φίλιππου Μιχόπουλου καταγγέλλει ότι η Αθηνά Οικονομάκου παραβίασε τρεις φορές τον όρο αυτόν με την πρώτη, μάλιστα, να γίνεται μόλις 1,5 μήνα μετά τη λύση του γάμου τους, όταν στις 9 Ιουνίου 2024 η ηθοποιός γνώρισε στα παιδιά τον Μπρούνο Τσερέλα στην ημέρα των γενεθλίων της κόρης του ζευγαριού.

Να θυμίσουμε πως μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης είδησης, η Αθηνά Οικονομάκου είχε απαντήσει λέγοντας ότι: «Είναι όλα πολύ καλά και δεν βρίσκομαι σε καμία διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Καλλιθέα: Συνελήφθη ο άντρας με το τσεκούρι που είχε σκορπίσει πανικό

    Read Next

    Εξάρθρωση κυκλώματος παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – Βίντεο ντοκουμέντα της ΕΡΤ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular