Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 43χρονου ψαρά που αγνοείται

Όλη η ελληνική φίλαθλη γνώμη κι ακόμη περισσότερο η «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, ζει με αγωνία τη μεγάλη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο σπουδαίος Μίμης Δομάζος, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή το πρωί της Τετάρτης (22/1) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ερυθρό Σταυρό».
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/1) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ένα μήνυμά της στα social media της ποδοσφαιρικής ομάδας, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της και την ευχή της να βγει νικητής απ’ αυτή τη μάχη ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του «τριφυλλιού».
Με ανάρτησή τους οι «πράσινοι», συνοδευόμενη από μία υπέροχη φωτογραφία του Μίμη Δομάζου την εποχή που μεσουρανούσε στα ελληνικά κι ευρωπαϊκά γήπεδα, έγραψαν τρεις πολύ ξεχωριστές, αλλά αληθινές λέξεις σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες:
«Κράτα γερά στρατηγέ!» ανέφερε το μήνυμα του Παναθηναϊκού με χιλιάδες φίλους της ομάδας να δείχνουν την αγάπη τους και τον σεβασμό τους από κάτω, μαζί με ευχές για να ξεπεράσει την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος