• 26 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην νότια Κρήτη: Βρέθηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι Ρεθυμνιώτες

Τραγωδία στην νότια Κρήτη: Βρέθηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι Ρεθυμνιώτες

Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους ανοιχτά των Σφακίων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι Ρεθυμνιώτες.

Αρχικά εντοπίστηκε το κανό και στη συνέχεια τόσο η σορός του 50χρονου όσο και η αντίστοιχη του 44χρονου Ρεθυμνιώτη.

Οι δύο άντρες είχαν πάει για ψάρεμα με δύο καγιάκ, όταν ξαφνικά την Κυριακή το μεσημέρι ο καιρός αλλαξε απότομα και ένα δυνατό μπουρίνι άρχισε να τους παρασύρει τα καγιάκ στα ανοιχτά. Αμέσως οι δύο φίλοι που κατάγονται από το Ρέθυμνο επικοινώνησαν με τις αρχές ζητώντας βοήθεια.

Στο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του ΛΣ ΕΛΑΚΤ σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο φίλους στο λιμανάκι των Σφακίων όπου πάρκαραν το αυτοκίνητο τους, είπε πως φορούσαν σωσίβια. Πάντως όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες λιγοστεύουν καθώς στις έρευνες οι δύο πρώτες ώρες είναι οι πιο κομβικές σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Όπως έλεγαν ενημερωμένες πηγές του λιμενικού σώματος, οι επικεφαλής της επιχείρησης εντοπισμού και διάσωσης ήταν πολύ αισιόδοξοι πως οι δύο άντρες θα εντοπίζονταν πολύ εύκολα όταν ξεκίνησαν οι έρευνες, καθώς τόσο τα πτητικά όσο και τα εναέρια μέσα ακολούθησαν την πορεία του καιρού και των ρευμάτων, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

 

 

 

daynight.gr

Loading

Read Previous

Οικογενειακή τραγωδία: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο!

Read Next

Η ΤΣΟΥΡΔΙΝΗΣ Α.Ε ζητά: Βοηθό λογιστή και γεωπόνο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular