• 27 Απριλίου, 2024

Τροχαίο ατύχημα στις Μοίρες: Ι.Χ αυτοκίνητο “απογειώθηκε” και είχε ανώμαλη προσγείωση σε αυλή-Βίντεο

Τροχαίο ατύχημα στις Μοίρες: Ι.Χ αυτοκίνητο “απογειώθηκε” και είχε ανώμαλη προσγείωση σε αυλή-Βίντεο

Ανώμαλη προσγείωση σε αυλή κατοικίας μετά από σφοδρή σύγκρουση!
Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο νεαρούς σημειώθηκε πριν απο λίγο στις Μόίρες όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που επέβαιναν , έφυγε απο το δρόμο κι αφού κτύπησε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ στη συνέχεια “απογειώθηκε”, ανατράπηκε και αφού σύρθηκε αρκετά μέτρα, κατέληξε στην αυλή γειτονικής με το δρόμο κατοικίας. Έντρομοι οι γείτονες που άκουσαν τον δυνατό θόρυβο , βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο τούμπα στην πίσω αυλή της κατοικίας. Αμέσως κάλεσαν την τροχαία όπου ανέλαβε να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ενώ τους δυο νέους παρέλαβε το ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες και μεταφορά στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Γιατί το τροχαίο, χθες το βράδυ, στο δρόμο Πόμπια-Μοίρες τα είχε … όλα: Υλικές ζημιές, αναστάτωση, ναρκωτικά και συλλήψεις!

Πιο συγκεκριμένα, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί 22 και 20 ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ και κατόπιν ανετράπη, καταλήγοντας στην αυλή σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ τυχαία περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί του ΤΑΕ που προσέτρεξαν για βοήθεια.

Κατά τον έλεγχο εντόπισαν 120 γραμμάρια χασίς και προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νεαρών, ενώ στον ένα βεβαίωσαν και παράβαση μη κατοχής άδειας οδήγησης.

Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Loading

Read Previous

Τραγωδία: Πέθανε 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού μετά από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Read Next

Εκτός φυλακής ο λυράρης που υπεξαίρεσε 1,6 εκατ. ευρώ από τράπεζα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular