Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

Τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στο podcast των TheSpeakers σχολίασε η ομάδα του «Πάμε Δανάη» και ο Άρης Καβατζίκης άφησε τις δικές του αιχμές κατά των νεότερων παρουσιαστών και δημοσιογράφων.
«Είχα πει ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι ο πιο τοξικός χώρος που υπάρχει και συνεχίζω να το πιστεύω. Από τα media, η τηλεόραση είναι ο πιο τοξικός χώρος. Συντάσσομαι απόλυτα σε αυτό που είπε η Ναταλία για τους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.
«Υπάρχει μία νέα γενιά, κατά τη γνώμη μου, που μετά λύπης μου το λέω, βιάζονται πάρα πολύ να πάνε μπροστά, να διακριθούν, να ηγηθούν εκπομπών. Γενικώς, βιάζονται πολύ να κάνουν πράγματα και είναι πολύ εμφανές. Η φιλοδοξία δεν είναι κακό πράγμα, η βιασύνη είναι», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχουν άνθρωποι που βγήκαν στην τηλεόραση την τελευταία 2ετία-3ετία και ξαφνικά θα πρέπει να δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη τους κι αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Ας είμαστε λίγο υπομονετικοί με τα πράγματα.
Διαβάστε επίσης: H Δανάη Μπάρκα σε ρυθμούς Άννας Βίσση – Η αντίδραση του Άρη Καβατζίκη