• 26 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Μνημόσυνο την Κυριακή για τα θύματα των Τεμπών σε όλες τις εκκλησίες του νησιού

Μοίρες: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στο Ηρώο (Φωτο)

Δήμος Φαιστού – Ημέρα Μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών

Νέα καραβιά μεταναστών που εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων

Κρήτη: Τρελή πορεία αυτοκινήτου που έπεσε σε άλλα οχήματα και κατέληξε σε χωράφι – Ακολούθησαν και καραμπόλες (Φωτο)

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 26 Φεβρουαρίου

Νέα τραγωδία: Δύο νεκροί από αναθυμιάσεις – Είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν

Υποδύονται τους υπαλλήλους του Δήμου Μαλεβιζίου και προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο

Κρήτη:«Με κυνηγούσαν μέσα στο σπίτι και πάλευα να γλιτώσω» λέει ο άνδρας με τον μπαλτά και το τσεκούρι

Vinkmag ad

Υποδύονται τους υπαλλήλους του Δήμου Μαλεβιζίου και προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο

Vinkmag ad
dimos-maleviziou

Σε κρούσματα τηλεφωνικής απάτης με τους επιτήδειους να εμφανίζονται ως υπάλληλοι του Δήμου Μαλεβιζίου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου δεν ζητούν ποτέ τηλεφωνικά χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. 

Στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής επισημαίνονται τα εξής:

«Για ακόμα μία φορά, επιτήδειοι επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα ή τραπεζικά στοιχεία από συναλλασσόμενους με τον Δήμο Μαλεβιζίου, προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου. 

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους δημότες και τους προμηθευτές του ότι ουδέποτε οι υπηρεσίες του ζητούν τηλεφωνικά χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση προς τους συναλλασσόμενους πραγματοποιείται αποκλειστικά εγγράφως, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου δεν ζητούν καταβολή χρημάτων μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικών συνδέσμων (links). 

Καλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε ύποπτα τηλεφωνήματα, μηνύματα ή emails που λαμβάνουν και να μην κοινοποιούν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία σε τρίτους. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή των πολιτών οποιαδήποτε ύποπτη ενέργεια, θα πρέπει να ενημερώσουν  άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές».

Πηγή: cretalive.gr

    Read Previous

    Βιωματικό εργαστήριο από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Βόλου

    Read Next

    Ίδρυση Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων στην Κασσαβέτεια

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular