• 23 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Χανιά: «Αδίστακτος» ο οδηγός της Πόρσε – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Vinkmag ad


Οργή και θλίψη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο οδηγό της Πόρσε, που στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου εμβόλισε αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Το βράδυ της Παρασκευής διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της τροχαίας, ότι ο 45χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι αστυνομικοί του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Τα κλειδιά δόθηκαν στον συνεπιβάτη του αυτοκινήτου, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο δράστης ωστόσο φρόντισε να ανακτήσει τα κλειδιά και συνέχισε να οδηγεί, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου.

Σε προγενέστερο χρόνο το Τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ, του είχε αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής έγινε και καταγγελία σε βάρος του από έναν πολίτη, που ενημέρωσε την Άμεση Δράση, ότι ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος έτρεχε υπερβολικά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Δικαστηρίων και δεν δίστασε να επιδείξει και επιθετική συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης:

“Σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στα Χανιά Κρήτης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 11 Ιανουαρίου 2025,  από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώνεται ότι:

Βραδινές ώρες της Παρασκευής, 10 Ιανουαρίου 2025, οδηγός κατελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, πράξη για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του και ακινητοποιήθηκε το όχημα, ενώ του βεβαιώθηκε και το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο.

Ακολούθησε έλεγχος αλκοόλ με αρνητικό αποτέλεσμα σε έτερο επιβάτη του οχήματος και του παραδόθηκαν τα κλειδιά με έκθεση απόδοσης.

Ο παραβάτης μετά από ώρες κατάφερε και ανέκτησε τα κλειδιά του οχήματος και ενεπλάκη αργότερα στο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για τροχονομική παράβαση (οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ) από το Τ.Τ. ΒΟΑΚ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας Χανίων και σχηματίστηκε δικογραφία.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατόπιν επικοινωνίας με τον Εισαγγελέα της, διαβίβασε στην Εισαγγελία Χανίων, ενημερωτικό της ΓΕΠΑΔ Κρήτης, του οποίου έγινε αποδέκτης, για την περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αστυνομικών.

Τέλος, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, έχει διαταχθεί Διοικητική Εξέταση για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς”.

Όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ Χανίων, ο υπό κράτηση Χανιώτης επιχειρηματίας, δεν ήταν καθόλου άγνωστος στις Αρχές όχι μόνο της Τροχαίας, αλλά και γενικότερα τις εισαγγελικές Αρχές, δεδομένου ότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παραβάσεις του Νόμου 3500/2006 περί ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και άλλες σοβαρές παραβάσεις του ΚΟΚ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    «Για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα ότι ξανάρθε ο Καζαντζίδης…»

    Read Next

    Ο Αστέρας Άκτωρ Β έχασε στο Άργος με 3-0 από την ισχυρή Κηφισιά

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular