Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος
Σε λίγα 24ωρα ο Νικόλαος Ντε Γκρες ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Χρυσή Βαρδινογιάννη. Ο γάμος του ζευγαριού όπως έχει γνωστοποιηθεί από την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα τελεστεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.
Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα (3.2) το ζευγάρι επισκέφτηκε τον ιερό ναό για τις άδειες του γάμου του, ενώ επισκέφθηκαν και τη Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στην Πλάκα για να πάρουν την ευλογία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.
Νέες λεπτομέρειες για τον πολυσυζητημένο γάμο παρουσίασε ο Άκης Καβατζίκης στο «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής τον γάμο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος και δίπλα του θα βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Βαρνάβας Θεοχάρης και ο πατέρας Αλέξιος από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών που τους συνόδευε στο βίντεο της επίσκεψής τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Επιπλέον, τονίστηκε ότι θα υπάρχει βυζαντινή χορωδία που θα συνοδεύει όλη την ψαλτική του μυστηρίου.
Το pre wedding δείπνο για τους καλεσμένους τους
Μία ημέρα πριν από την τέλεση του μυστηρίου θα υπάρξει ένα δείπνο για λίγους ανθρώπους, ώστε οι οικογένειες να τιμήσουν τους καλεσμένους που θα έρθουν από το εξωτερικό.
Οι γαλαζοαίματοι που θα τιμήσουν την οικογένεια
Από την Ισπανία θα έχουμε τη βασίλισσα Σοφία μαζί με την αδελφή της Ειρήνη. Από τη Δανία θα έρθει η αδελφή της Άννας Μαρίας, Βενεδίκτη πιθανότατα μαζί με τα τρία της παιδιά.
Σε ποιον χώρο θα γίνει η δεξίωση
Έκπληξη με τον χώρο που σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει επιλέξει το ζευγάρι για τη δεξίωση του γάμου του. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος δεν θα είναι κάποιος πολυτελής χώρος, ή ο ναυτικός όμιλος, αλλά ένας εναλλακτικός χώρος. Συγκεκριμένα, θα είναι μια αποθήκη στο λιμάνι στον Πειραιά που θα διαμορφωθεί σύμφωνα με την αισθητική του ζευγαριού.
Διαβάστε επίσης: Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ποιος σχεδιαστής θα επιμεληθεί το νυφικό της;