10 Σέξι μοντέλα με ένα μεγάλο μυστικό: Γεννήθηκαν άντρες (Photos)
7

Μοντέλα, ηθοποιοί. Σέξι σώματα. Ελκυστικές καμπύλες. Φωτογραφίσεις και lifestyle.

Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες του χώρου. Ήταν στο παρελθόν άνδρες!

Τα μοντέλα φαίνονται και αισθάνονται σαν γυναίκες, αλλά γεννήθηκαν με αναπαραγωγικά όργανα ανδρών.

Αν δεν το ξέραμε, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι δεν έχουν γεννηθεί γυναίκες.

Andrej Pejic

Το σερβο-αυστραλιανό μοντέλο Andrej Pejic φημίζεται για την ικανότητά του να διαφημίζει τόσο αρσενικά, όσο και γυναικεία ρούχα. Μάλιστα έχει περπατήσει στην πασαρέλα για ρούχα των Jean-Paul Gaultier και του Marc Jacobs. Έχει ψηφιστεί στη λίστα με τα 100 πιο σέξι μοντέλα γνωστού περιοδικού.

Lea T.

Η Lea T. από τη Βραζιλία γεννήθηκε σας Leandro Cerezo το 1981, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα μόδας στη βιομηχανία των ρούχων. Η Lea έχει μάλιστα κληθεί να γίνει η μούσα του σχεδιαστή της Givenchy.

Claudia Charriez

Ποιος θα έλεγε ότι η Claudia Charriez γεννήθηκε άνδρας; Πρόκειται για ένα διεθνούς φήμης μοντέλο που ξεκίνησε από το αμερικανικό Next Top Model και η καριέρα της μέσα σε λίγα χρόνια εκτοξεύθηκε!

Isis King

Γεννήθηκε ως Darrell Walls το 1985, στην Αμερική και ως Isis αγωνίστηκε για να γίνει αποδεκτή ως τρανσέξουαλ μοντέλο, καθώς ήταν η πρώτη τρανσέξουαλ που συμμετείχε στο American Next Top Model.

Sirapassorn Atthayakorn

Η Sirapassorn από την Ταϊλάνδη μπορεί να γεννήθηκε άνδρας, αλλά αναδείχθηκε Miss International Queen σε καλλιστεία του 2011.

Chamila Asanka

Το μοντέλο από τη Σρι Λάνκα, η Chamila είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας που γεννήθηκε άνδρας. Συμμετείχε επίσης στα καλλιστεία Miss International Queen το 2011.

Caroline «Tula» Cossey

Η Caroline «Tula» Cossey είναι ένα μοντέλο από την Αγγλία και ένα από τα πιο γνωστά τρανσέξουαλ top models στο κόσμο. Η Cossey είχε έναν μικρό ρόλο σε ταινία του James Bond και έχει γράψει μια αυτοβιογραφία για τις εμπειρίες της ως τρανσέξουαλ.

Roberta Close

Το μοντέλο από τη Βραζιλία ήταν το πρώτο τρανσέξουαλ top model που φωτογραφήθηκε πριν την εγχείρηση για τη βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού Playboy. Μετά τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου το 1989 φωτογραφήθηκε γυμνή για ένα ανδρικό περιοδικό, το Sexy και στη συνέχεια ψηφίστηκε ως η «πιο όμορφη γυναίκα στη Βραζιλία».

Malika

Η Malika από την Ινδία είναι ένα τρανσέξουαλ μοντέλο που έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις και αμέτρητες άλλες ιατρικές διαδικασίες για να γίνει κανονική γυναίκα και αισθάνεται ότι έτσι ήταν γραφτό να γίνει από τη γέννησή της. Το 2011 έγινε η πρώτη Ινδή που συμμετείχε ως τρανσέξουαλ στον ετήσιο διαγωνισμό Miss International Queen στην Ταϊλάνδη.

 

 

 

 

www.forzajuve.gr