12χρονη απήχθη και βιάστηκε 43.000 φορές – Η τραγική ιστορία μιας ανήλικης κοπέλας
14855ed8e9c7451aa4f5564fee2076b1

«Η Αμερική και το Μεξικό έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή Τενανσίγκο, μια μικρή πόλη 13.000 ατόμων της οποίας το κυρίως εισόδημα είναι η πορνεία», δηλώνει η Σούζαν Κόπετζ, Πρέσβειρα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έναντια στη παράνομη διακίνηση ανθρώπων και συμπληρώνει: «αυτή είναι η κύρια βιομηχανία της πόλης, είναι πάντα η ίδια ιστορία με μικρά κορίτσια να παρασύρονται από προαγωγούς, οι οποίοι τα δελέαζουν με υποσχέσεις για μια άνετη ζωή».

Σύμφωνα με το CNN κορίτσια από αδύναμα οικονομικά στρώματα, πέφτουν θύματα επιτήδειων σωματέμπορων οι οποίοι με ψέματα και υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή παρασύρουν κορίτσια, παιδιά, στον ζωντανό εφιάλτη της πορνείας και της εκμετάλλευσης του σώματος και της ψυχής τους.

Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή της Κάρλα Χασίντο, η οποία στην αγνή ηλικία των 12 ετών δελεάστηκε από 22χρονο ο οποίος με ψέμματα για μια καλύτερη ζωή την απομάκρυνε από την ούτως ή άλλως δυσλειτουργική οικογένεια της και την έριξε στον βούρκο του πληρωμένου σεξ.

Ο άντρας, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, προσέγγισε την Κάρλα σε έναν υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό στέλνοντας της με ένα μικρό αγόρι καραμέλες. Το φτωχό κορίτσι του έδωσε το τηλέφωνο της αφού πρώτα συζήτησαν για τη ζωή τους.

Μετά από μια εβδομάδα, ο άντρας που εμφανίστηκε σαν πωλητής αυτοκινήτων, πήγε έξω από το σπίτι της και της πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του σε κοντινή πόλη. Η μικρή ερωτευμένη και θαμπωμένη από το ακριβό του αυτοκίνητο τον ακολούθησε και κατέληξε να ζει μαζί του σε ένα σπίτι για τρεις μήνες όπου δεχόταν από αυτόν δώρα και κυρίως προσοχή και αγάπη. Σε κάποια στιγμή άρχισε να βλέπει ανησυχητικά σημάδια, γυναίκες μπαινόβγαιναν στο σπίτι με τον ξάδερφο του τότε συντρόφου της και μετά από ερωτήσεις, της ομολόγησε ότι ο ξάδερφος του ήταν προαγωγός, δεν άργησε να της ζητήσει να κάνει το ίδιο, ήταν η αρχή της κόλασης όπως την χαρακτηρίζει.

Τη θέση των δώρων και της στοργής πήραν 30 πελάτες τη μέρα οι οποίοι όταν ντρεπόταν να κάνει αυτά που της ζητούσαν αυτοί γελούσαν. Κάπως έτσι άντεξε και κάθε φορά έκλεινε τα μάτια για να μη βλέπει τι της κάνουν. Βιάστηκε 43 χιλιάδες φορές και μάλιστα σε κάποια έφοδο αστυνομικών πιστεύοντας ότι σώθηκε είπε την ηλικία της μαζί με μια 10χρονη και αντίθετα βίωσε ακόμα έναν εξευτελισμό, καθώς οι αστυνομικοί ατάραχοι πήραν τα ανήλικα κορίτσια σε δωμάτια και τα φωτογράφισαν σε άσεμνες πόζες. Στον εφιάλτη της ήρθε να προστεθεί και μια εγκυμοσύνη την οποία ο προαγωγός της χρησιμοποίησε σαν αντίβαρο για να την εκβιάζει πως αν δεν έκανε αυτά που της ζητούσε θα σκότωνε το μωρό της.

Η Κάρλα Χασίντο τελικά σώθηκε το 2008 μετά από επιχείρηση anti-trafficking στο Μεξικό,  και σήμερα, 23 ετών πια, σε μια προσπάθεια αφύπνισης και ενημέρωσης του κοινού, έγινε ένθερμη υποστηρικτής της μάχης ενάντια στη παράνομη διακίνηση ανθρώπων, δίνοντας διαλέξεις σε συνέδρια και δημόσιες εκδηλώσεις.

Μάλιστα, μίλησε για την εμπειρία της στο Αμερικανικό Κονγκρέσο και αξίζει να σημειωθεί ότι επισκέφθηκε το Βατικανό όπου συναντήθηκε και μοιράστηκε την ιστορία της με τον Πάπα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα