Θρίλερ με το σεκιουριτά….Δίνουν αμοιβή μαμούθ σε όποιον βοηθήσει να βρεθούν τα λεφτά της υπεξαίρεσης
security
Σε μια προσπάθεια να βρεθεί η άκρη του νήματος και να εντοπιστούν τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ περίπου, που υπεξαίρεσε ο σεκιουριτάς από την εταιρεία όπου εργαζόταν, τόσο η ίδια όσο και ο διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός δίνουν τεράστια αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες.

Το ποσό φτάνει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, καθώς η εταιρεία που έπεσε θύμα του 45χρονου, βλέπει τη λειτουργία της να κινδυνεύει και να είναι στον “αέρα” περίπου 200 οικογένειες των εργαζομένων σε αυτήν.

Με την αύξηση του ποσού της αμοιβής για όποιον δώσει πληροφορίες ώστε να βρεθούν τα 1.2 εκ ευρώ, ευελπιστούν να υπάρξει θετική εξέλιξη και να μη φτάσουν στο σημείο να βάλουν… λουκέτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος φέρεται να έχει “σκηνοθετήσει” ακόμη και τη βλάβη που παρουσίαζαν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης , προκειμένου να καλύπτει τις “μαύρες τρύπες” στα χρήματα που υπεξαιρούσε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, πέρα από το ποσό που άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας ο 45χρονος κατηγορείται πως υπεξαίρεσε άλλες 600.000 ευρώ σε βάθος περίπου ενός έτους.

Σημειώνεται ότι τα ερωτηματικά που ανακύπτουν είναι πάρα πολλά για την υπόθεση αυτή.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Όπως φέρεται να έχει πει ο κατηγορούμενος, έχει αναλάβει την ευθύνη της υπεξαίρεσης  περίπου για το ποσό που του αποδίδεται. Υπογράμμισε ότι ενήργησε μόνος του “λόγω του εθισμού του στον τζόγο και τις απειλές των τοκογλύφων”, σύμφωνα με την “Πατρίς”.  Μάλιστα φαίνεται πως δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε, ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τους συναδέλφους του και όλους όσους έβλαψε και υποσχέθηκε να συμβάλλει και ο ίδιος για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Σε ότι αφορά όμως τα χρήματα, ο 45χρονος φέρεται να δήλωσε ότι θα τα πει όλα στην ανακρίτρια. Ενώ σύμφωνα με την Υπεράσπιση του, δηλαδή τους δικηγόρους του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του είναι σε κίνδυνο.

Βέβαια πρέπει να επισημανθεί πως από την πλευρά της η εταιρεία δεν πιστεύει όλα όσα λέει ο κατηγορούμενος.

Πιστεύουν ότι τα περί τοκογλυφίας είναι μια δικαιολογία, που αποτελεί κομμάτι του καλά μελετημένου σχεδίου του.

http://www.creteplus.gr