13ο Beach party Καλών Λιμένων στη Νότια Κρήτη
kala limania

Το Σάββατο και την Κυριακή 9-10 Αυγούστου 2014, ολοι οι δρόμοι οδηγούν στους Καλούς Λιμένες. Το Φίλαθλο Σωματείο «Ο ΚΟΡΑΚΑΣ», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας και την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, διοργανώνουν στην περιοχή «ψιλή άμμος» στους Καλούς Λιμένες, το  «13ο BEACH PARTY ΚΑΛΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ».

Εδώ και 13 χρόνια, ο Αύγουστος έχει το δικό του χρώμα. Το beach party των Καλών Λιμένων, έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα σε επίπεδο Κρήτης, καθώς κάθε χρόνο κατακλύζουν την εκδήλωση αυτή χιλιάδες άτομα, ενώ για φέτος οι διοργανωτές από κοινού θα αλλάξουν πολλά, καθώς υπόσχονται μια άνετη προσέλευση (υπάρχει οριοθετημένος άνετος χώρος πάρκινκ) και ένα αξέχαστο διήμερο διασκέδασης με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξουν διήμερες εκδηλώσεις, ξεκινώντας αρχικά από το Σάββατο το βράδυ με το καθιερωμένο Beach party, συνεχίζοντας την Κυριακή το μεσημέρι με τη συναυλία από το Μάνο Λυδάκη.

Τα μέλη του Φ.Σ. Κόρακας και του Π.Σ. Πόμπιας δίνουν ραντεβού τον Αύγουστο στο ανανεωμένο γεμάτο εκπλήξεις το 13ο beach barty Καλών Λιμένων  στην παραλία της Ψιλής Άμμου. Να είστε όλοι εκεί!