18χρονη σε κώμα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ λόγω απαγορευμένου αερίου
entatiki gineka

Μια νέα υπόθεση σοκ με θύμα μια 18χρονη κοπέλα από τη Βρετανία συγκλονίζει στην περιοχή των Μαλίων όπου η άτυχη κοπέλα φαίνεται να πέρασε την τελευταία νύχτα των διακοπών της διασκεδάζοντας σε διαφορά νυχτερινά καταστήματα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε την Τρίτη χωρίς αισθήσεις αρχικά στο ιατρικό κέντρο της περιοχής και μετά στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπίστωθηκε ότι βρισκόταν ήδη σε κώμα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το θύμα βρέθηκε σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολα αναστρέψιμη κατάσταση, είναι όπως φαίνεται τραγικές.
Eισέπνευσε αέριο γέλιου

Η 18χρονη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την αστυνομική έρευνα εισέπνευσε laughing gas – , αέριο γέλιου, από μπαλόνια που κυκλοφορούν ευρέως στην περιοχή των Μαλίων παρότι παράνομα και απαγορευμένα.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της αναφέρουν πως πιθανότατα εισέπνευσε δυο μπαλόνια γι αυτό και οι συνέπειες ήταν ραγδαίες και δραματικές.
Μάχη στην εντατική

Η 18χρονη βρισκόταν διασωληνωμένη μέχρι τα ξημερώματα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ τα μέλη της παρέας της κλίθηκαν να δώσουν καταθέσεις για τις κινήσεις τους τη μοιραία νύχτα λιγο πριν ταξιδέψουν για τη Βρετανία.

Η εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση ερευνάται με προσοχή από την αστυνομία.

 

 

 

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

neakriti.gr