19+1 φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου εκτός Survivor που τρελαίνουν το γυναικείο πληθυσμό! Η 8η είναι έpωτας..
agelopoulos
Με το Survivor να «χτυπάει» 75άρια τηλεθέασης, δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το μεγάλο φαβορί, Γιώργο Αγγελόπουλο, που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού πάνω του.

Γεννημένος αρχηγός – όπως λένε – ο γοητευτικός 35χρονος διατηρεί στο νησί του, την Σκιάθο, πρατήριο υγρών καυσίμων. Τα καλοκαίρια εργάζεται σαν εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι και έχει αποκτήσει τους πιο φανατικούς θαυμαστές στο τηλεοπτικό Survivor.

Κατά το παρελθόν έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάτι που εξηγεί τα πολύ γυμνασμένα πόδια του. Αγωνίστηκε ως αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, συνέχισε την καριέρα του στη Ρόδο, ενώ επέστρεψε στη Β΄Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα.

Αρκετά δημοσιεύματα τον χαρακτηρίζουν φαβορί για την νίκη του reality επιβίωσης, ενώ αρκετοί συζητούσαν ότι υπάρχει έντονο φλερτ ανάμεσα στον Σκιαθίτη παίκτη και την αθλητικογράφο, Ευριδίκη Βαλαβάνη – η οποία τελικά ήταν εκείνη που τον έθεσε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όσο για το παρατσούκλι του «Ντάνος», η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον αποκαλούν έτσι. Το όνομα Ντάνος προέρχεται από την αραβική λέξη “dana”, που θα πει σοφός. Φαίνεται πως ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητές του και για αυτόν τον λόγο επιθυμεί να τον αποκαλούν Ντάνο – του θυμίζει όμως και τον πολυαγαπημένο του θείο.

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί [photos+vds]