Σοκαριστική η τελευταία συνέντευξη Παντελίδη: Έλεγε τι θέλει να του φέρει το 2016!
170949

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκλονίζουν τα λόγια του: «Δεν μου λείπει τίποτα, το ορκίζομαι, Δόξω τω θεώ είμαι πολύ τυχερός»

Σοκάρει η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη, λίγο καιρό πριν το νήμα της ζωής του κοπεί με τραγικό τόπο μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρωί της Πέμπτης.

Όπως θα δείτε και στο video, ο 33χρονος τραγουδιστής είχε πάει καλεσμένος στα «Καλημερούδια» παραμονή Πρωτοχρονιάς, και στην συνέντευξη που του είχε πάρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει για ΟΛΑ, λέγοντας πόσο τυχερός νιώθει, πόσο ευτυχισμένος είναι που τα έχει όλα, αλλά και τι θέλει να του φέρει το 2016:

«Ντορέττα δεν μου λείπει τίποτα, στο ορκίζομαι. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που κάνω αυτό που πάντα ονειρευόμουνα, και δόξα τω θεώ έχω φίλους από πέντε χρονών, οπότε δόξα τω θεώ δεν μου λείπει τίποτα, είμαι πολύ τυχερός!» είχε πει ο τραγουδιστής.

Τραγική ειρωνία; Όταν η παρουσιάστρια του είπε «τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από εσένα;» απάντησε:

«Πολλά τραγούδια. Τώρα θα βγάλουμε το καινούργιο τραγούδι, που λέγεται “Tης καρδιάς μου το γραμμένo”, το οποίο ξεχωρίζω από όλα τα τραγούδια που έχω γράψει».

Στην ερώτηση αν μελλοντικά θα κάνει οικογένεια, είχε απαντήσει αινιγματικά:

«Πού να ξέρεις…!»

Αναφερόμενος στους γονείς του, τα τραγικά πλέον πρόσωπα της όλης ιστορίας, είχε αποκαλύψει πως «είναι σαν και μένα, πολύ cool.Στην πρεμιέρα έρχονται συνήθως να με δουν».

Παράλληλα αποκάλυψε αν εν μέσω κρίσης έβγαλε χρήματα, απάντησε:

«Έχω βγάλει χρήματα. Επειδή δεν ξέρω να τα διαχειριστώ το μεγαλύτερο ποσό το στέλνω στη μητέρα μου για να το αποταμιεύσει και εγώ περνάω με τα υπόλοιπα», καθώς είχε τεράστια αδυναμία στην μητέρα του.