Παντελής Παντελίδης: Όλα τα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και τον έκαναν δημοφιλή στο κοινό…Δείτε το βίντεο
 Παντελής Παντελίδης: Όλα τα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και τον έκαναν δημοφιλή στο κοινό…Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων

Ο Παντελής Παντελίδης, έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό μέσω του youtube, στο οποίο «ανέβαζε» video τα τραγούδια του. Πρώτα τον ανακάλυψε ο απλός κόσμος, ο οποίος τον άκουγε φανατικά κάνοντας τις δισκογραφικές εταιρίες να ψάξουν να βρουν το ταλέντο που είχε ξεχωρίσει με αυτόν τον τρόπο στο διαδίκτυο.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Ο Παντελής, είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έφτιαξαν θαυμαστές του με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

 

Καλό ταξίδι Παντελή….