• 25 Απριλίου, 2024

Επιφανείς Ηρακλειώτες και Χανιώτες της “καλής κοινωνίας” μάζεψε η Αστυνομία για ναρκωτικά (Φωτογραφίες)

narkotika4

Στο αυτόφωρο παραπέμπεται αύριο το μεσημέρι στις 12 το ζευγάρι από τα Χανιά που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ενώ οι δυο Ηρακλειώτες θα περάσουν το κατώφλι του Ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια εφόδου στα σπίτια τους μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Tο αποτέλεσμα των ερευνών επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες αφού βρέθηκαν ποσότητες έτοιμες προς διάθεση και χρήση από τους «σπέσιαλ» θαμώνες, οι οποίοι θα χόρευαν «φτιαγμένοι» στους ρυθμούς της τέκνο μουσικής. Οι έρευνες όμως έκρυβαν και μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την «διείσδυση» των ναρκωτικών ακόμα και σε πρόσωπα, τα οποία θεωρητικά θα έπρεπε να είναι υπεράνω πάσης υποψίας από τέτοιου είδους εξαρτήσεις.

Στο σπίτι του γνωστού Ηρακλειώτη και εκ των συνδιοργανωτών του πάρτι εντόπισαν ένα ζευγάρι, το οποίο περιγράφεται ότι ήταν σε κατάσταση «λιώμα» από την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 41 ετών, τα οποία είχαν έρθει από τα Χανιά μόνο και μόνο για να παραβρεθούν στο πάρτι, το οποίο ήταν πριβέ και οι κρατήσεις γίνονταν μέσω διαδικτύου.

Αυτό που εξέπληξε τους αστυνομικούς είναι η επαγγελματική ιδιότητα της γυναίκας, η οποία είναι στέλεχος σε πασίγνωστη κοινωνική δομή που ασχολείται με το παιδί. Αξιωματικός της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ανέφερε στο Cretalive ότι ακόμα και σήμερα η γυναίκα δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον λόγω της εκτεταμένης χρήσης των ναρκωτικών που είχε κάνει με τον σύντροφο της.

narkotika3

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με πολλές πτυχές για την οποία δούλεψε μεθοδικά το σύνολο (όσοι δηλαδή αστυνομικοί έχουν απομείνει!) της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο πριβέ πάρτυ διοργάνωσαν πέντε άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ο ένας εκ των συλληφθέντων, ενώ θα ακολουθούσε, όπως λένε, και πάρτυ «οργίων» καθώς είχαν κλειστεί δωμάτια από ομάδες θαμώνων, οι οποίοι είχαν κάνει τη σχετική κράτηση.

Στο σπίτι του γνωστού Ηρακλειώτη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, πολλά αυτοσχέδια τσιγαριλίκια έτοιμα προς χρήση από τους «πριβέ» θαμώνες αλλά και ποσότητα κεταμίνης.

narkotika1

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 41, 31 ετών και ακόμη δύο 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 41χρονο κατά το χρόνο που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια του 41χρονου και του 31χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης,
2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης,
αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών,
7 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό,
2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων,
3 τρίφτες κάνναβης,
κυνηγετικό όπλο και
το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

narkotika2Όπως διαπιστώθηκε από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 41χρονος και ο 31χρονος ήταν διοργανωτές εκδήλωσης και οι ναρκωτικές ουσίες θα διοχετευόταν στους προσκεκλημένους.

Επιπλέον, κατά το χρόνο της έρευνας στο σπίτι του 41χρονου πιάστηκαν οι 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα) κατά το χρόνο που έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η γυναίκα στη θέα των αστυνομικών πέταξε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Loading

Read Previous

Έγραψε ιστορία στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη σπάει φράγμα των 4,90 μ [ΒΙΝΤΕΟ]

Read Next

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 6χρονο που έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα στο ΠΑΓΝΗ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular