Ξεσπάει πόλεμος μεταξύ της οικογένειας Αρναούτη με την οικογένεια Παντελίδη: «Δεν συμπίπτουν οι γνώμες των τεχνικών συμβούλων», είπε ο δικηγόρος!
arnaouti-dikigoros

To Youweekly.gr, ήταν το μόνο site που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στην οικογένεια της Μίνας Αρναούτη! Μάλιστα, όπως σας αναφέραμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, την ημέρα που το κορίτσι αποσωληνώθηκε, εμείς είμασταν στον Ευαγγελισμό, στην ΜΕΘ δίπλα στην μητέρα της, Νατάσα Αρναούτη, για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις! (Δείτε εδώ)

Σήμερα ο κ.Κολέτης έριξε μία βόμβα μεγατόνων! Αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη έχει διορίσει δικούς της τεχνικούς συμβούλους, κι εδώ δώστε μεγάλη βάση… Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Μίνας Αρναούτη και της οικογένειας της, σε τίποτα δεν συμφωνούν με τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας Παντελίδη.

Συμπέρασμα του Youweekly.gr:  Από αυτό το σημείο νομίζουμε πως θα ξεκινήσει ένας αμίληκτος δικαστικός πόλεμος γιατί προφανώς η στόχευση των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη, είναι να αποδείξουν ότι για το ατύχημα έφταιγε η κακή κατασκευή του δρόμου και από την άλλη μεριά η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη, θέλει να αποδείξει για το ατύχημα προφανώς εικαζουμε εμείς, έφταιγε ο Παντελής Παντελίδης που ήταν ο οδηγός του οχήματος! Τουλάχιστον αυτά καταλάβαμε εμείς απο τις δηλωσεις του δικηγόρου… Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα!