• 26 Απριλίου, 2024

Οι μετανάστες σκαρφάλωσαν στα δέντρα για την Τζολί στον Πειραιά (video)

tzoli

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, η οποία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Λίβανο, με ένα μικρό, VIP αεροσκάφος.

Η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι σχεδόν από 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ το απόγευμα θα πάει -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- στον καταυλισμό των προσφύγων, στην Ειδομένη.

Στον Πειραιά, πάντως, επικράτησε πανικός αμέσως μόλις έγινε γνωστή η άφιξη της ηθοποιού και εκατοντάδες μετανάστες σκαρφάλωσαν παντού για να καταφέρουν να δουν για λίγα λεπτά την Τζολί. Επίσης, ένταση επικράτησε μεταξύ των φωτογράφων και των φωτορεπόρτερ που προσπάθησαν να πάρουν μια δήλωση ή να τραβήξουν μια φωτογραφία της ηθοποιού και λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν.

Μεταξύ άλλων, όμως, κατά την παραμονή της στο λιμάνι, η ηθοποιός μίλησε με προσφυγόπουλα, στα οποία και είπε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι αισθάνεται ευτυχισμένη που βρέθηκε δίπλα τους.

Χαμός στον Πειραιά για την Αντζελίνα

https://www.youtube.com/watch?v=3IepsjayxNk

https://www.youtube.com/watch?v=ez6lft322o4

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες πως κατά την παραμονή της στην Αθήνα, η Αντζελίνα Τζολί θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου στις 4 το απόγευμα.

inner

Από νωρίς το πρωί, πάντως, επικρατούσε έντονη κινητικότητα στους καταυλισμούς προσφύγων σε Ελαιώνα και Πειραιά, όπου έχουν καταφτάσει πολλοί ξένοι φωτορεπόρτερ, καθώς υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα ακριβή σχέδια της διάσημης ηθοποιού.

Χθες αργά το βράδυ ματαιώθηκε τελικά η επίσκεψη της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Λέσβο, όπου την περίμεναν από το πρωί, καθώς είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο νησί από τον Λίβανο όπου βρισκόταν.

inner

Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί. Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

inner

inner

Πηγή: protothema.gr

Loading

Read Previous

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ Nέο Τραγούδι & Video Clip

Read Next

Η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη (video)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular