• 30 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Με μια εκπληκτική βολή στα 28,64 χρυσός και στο Grosseto ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Vinkmag ad

stef

Με μια εκπληκτική βολή στα 28,64 μέτρα, ο γίγαντας Μεσαρίτης αθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης, κέρδισε πριν λίγο το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό και στο Διεθνές Grand Prix του Grosseto!!!!

Για μια ακόμα φορά ο Μανώλης μας κάνει περήφανους σαν Μεσαρίτες, σαν Κρητικούς και σαν Έλληνες, ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού!

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Μανώλης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία, ενώ σήμερα  στην τρίτη του προσπάθεια εκτόξευσε  το ακόντιο του στα 28,64 μέτρα, κερδίζοντας  το χρυσό  μετάλλιο.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί τους προπονητές του Γιώργο Βαρβεράκη, Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε αγωνιστική του παρουσία και στέλνει την θετική του ενέργεια με την αγάπη του. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του:

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος του χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.»

 

Loading

  Read Previous

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

  Read Next

  Απίστευτο! Αγελάδα «ξέβρασε» η θάλασσα στην νότια Κρήτη στην περιοχή του Αφραθιά (Εικόνες)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular