• 24 Απριλίου, 2024

Η λίμνη του Ζαρού σήμερα: Αυτό είναι το απόλυτο ξεφτίλισμα για τον τόπο μας

limni zarou

Η λίμνη του Ζαρού σήμερα: Αυτό είναι το απόλυτο ξεφτίλισμα για τον τόπο μας !!!

Αγαπητοί φίλοι,
Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την στήριξη και την προτίμηση που δείξατε τόσα χρόνια στην επιχείρηση μας. Δυστυχώς η ταβέρνα και η καφετέρια θα μείνει κλειστή για το Πάσχα και πρωτομαγιά , μετά από 25 χρόνια λειτουργιάς .
Είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην οικονομία και τον τουρισμό για όλη την περιοχή , οι επιπτώσεις είναι παρά πολλές και θα είναι για όσο καιρό ο χώρο μένει κλειστός και απροστάτευτος .
Οι υπεύθυνοι που αναλάβανε για να ξανά δημοπρατήσουν το χώρο από τις 30/10/2015 είχαν 7 μήνες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή σαιζόν , αν δεν μπορούνε θα πρέπει να πάνε σπίτια τους και να ζητήσουν συγγνώμη .
Καταλαβαίνουμε ότι είναι περαστικοί από την καρέκλα τους , πρέπει όμως να καταλάβουν ότι εμάς είναι ο τόπο μας και μένουμε εδώ . Έχουμε φτύσει αίμα για φέρουμε κόσμο στην περιοχή μας , καλό είναι να σταματήσουν τα παιχνίδια και δημοπρατηθεί ο χώρο άμεσα .
Αν εμείς ήμασταν κακοί επιχειρηματίες για τους δημοτικούς άρχοντες , ευχόμαστε ο επόμενος που θα παραλάβει με καθαρές και νόμιμες διαδικασίες να είναι καλύτερος και το μαγαζί να είναι ανοικτό για το καλό του τόπου μας .
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα , Καλή Ανάσταση και ο θεός να βοηθήσει .

Λίμνη Βότομος

Loading

Read Previous

Το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι

Read Next

Άσε μας ρε φίλε: Νέο, απίστευτο βίντεο του κλαρινογαμπρού, που έριξε το facebook!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular