Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πετυχημένο Taste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Εvent, στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης, στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, και ώρες 11.00-17.00.
Πρόκειται για μια στοχευμένη εκδήλωση προγραμματισμένων συναντήσεων (B2B) μεταξύ παραγωγών και μεταποιητών προϊόντων της Χαλκιδικής, με εκπροσώπους της φιλοξενίας και της εστίασης από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση και η συνεργασία των επιχειρήσεων του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της Χαλκιδικής με τον τριτογενή. Τα εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής έρχονται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιαστούν και να ενταχθούν στις λίστες αγορών και τα μενού ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Ο αγροδιατροφικός πλούτος της Χαλκιδικής περιλαμβάνει αρτοποιήματα, βότανα, τυρί, μέλι, ελιές, ελαιόλαδο, κρέας, κοτόπουλο, αλλαντικά, προϊόντα αμπέλου, μανιτάρια, κρασιά, μπίρες, κ.α.
ΤοTaste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Event 2025 αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και διοργανώνεται με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Προτεινόμενες ώρες επίσκεψης για ξενοδόχους: 11.00-14.00- Προτεινόμενες ώρες επίσκεψης για εστιάτορες: 14.00-17.00
Εδώ η δήλωση συμμετοχής για παραγωγούς και εδώ η δήλωση συμμετοχής για επισκέπτες:
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.
2nd Taste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Event 2025
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, ώρες 11.00-17.00
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων “Αιμίλιος Ριάδης”, ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος