31χρονη παράνυμφος κρεμάστηκε επειδή δεν έβρισκε γαμπρό (εικόνες)
124516-279359

Άδοξο ήταν το τέλος για την 31χρονη Βρετανή Danielle Saul από το Μάντσεστερ.

Ήθελε διακαώς να παντρευτεί, αλλά ήταν μόνη, ενώ όλοι οι φίλοι του άμεσου περιβάλλοντός της παντρεύονταν, με εκείνη να είναι πάντα στη θέση της παρανύμφου.

Τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από νυχτερινή έξοδο με φίλους σε μία από τους οποίους είχε εκμυστηρευτεί πως ένιωθε σαν να πεθαίνει στη μοναξιά, κρεμάστηκε στο διαμέρισμά της.

Η οικογένειά της και το περιβάλλον της ήξερε πως ήθελε να κάνει οικογένεια, αλλά εκείνη δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον πρώην της, από τον οποίο είχε χωρίσει πριν από πέντε χρόνια. Ωστόσο, σε μία από τις εξόδους είχαν ξαναβρεθεί και είχαν περάσει τη νύχτα μαζί. Τελικά όμως, δεν μπόρεσαν να τα ξαναβρούν και εκείνος έφυγε το επόμενο πρωί.

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών από εκείνη την ημέρα, η Saul αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι φίλοι της την βρήκαν κρεμασμένη έπειτα από λίγες ημέρες, όταν πήγαν στο σπίτι της ανήσυχοι επειδή δεν είχαν νέα της.

Ωστόσο, ο θάνατός της δεν αποδίδεται τόσο σε αυτοκτονία, όσο σε κακοτυχία, καθώς το πιθανότερο είναι πως επειδή η 31χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ να μην καταλάβαινε ότι βάζει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Jean Harkin, είναι προφανές ότι ο θάνατός της επήλθε ως αποτέλεσμα εκούσιας πράξης, ωστόσο δηλώνει «Είναι προφανές ότι περνούσε μεγάλο άγχος στη δουλειά και στις προσωπικές της σχέσεις. Είναι επίσης προφανές ότι η οικογένειά της δεν πιστεύει ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της. Πρέπει να διασαφηνιστεί ότι η Danielle σκόπευε να πεθάνει μέσω αυτής της πράξης (σ.σ. απαγχονισμός). Δεν θεωρώ ότι έχω περισσότερα στοιχεία πέραν της λογικής αμφιβολίας ότι σκόπευε να πεθάνει. Πιστεύω ότι τα στοιχεία δείχνουν μια προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αλκοόλ μπορεί να είχε μια τοξική επίδραση εξαιτίας της οποίας το τελικό αποτέλεσμα των πράξεών της μπορεί να μην είχε πλήρως κατανοηθεί (σ.σ. από την ίδια)».

Επειδή δεν βρέθηκε σημείωμα στο διαμέρισμά της, η οικογένειά της προχώρησε πρόσφατα σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι σε 100 mg αίματος η 31χρονη είχε 162 mg αλκοόλ! Αυτό και μόνο οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Saul δεν είχε πλήρη συναίσθηση της πράξης της.

image

image

image

image

image

image