36χρονος στην Κρήτη μαχαίρωσε τον 43χρονο ξάδερφο του για λίγα μέτρα… γης
 

maxairi

Βγήκαν τα μαχαίρια στο χωριό Καρίνες, Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, όταν 36χρονος μαχαίρωσε 43χρονο που έχουν στενή συγγενική σχέση.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαφορές σε βοσκήσιμες εκτάσεις.

Πάγωσε η κοινωνία των Καρινών, στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου στο άκουσμα του νέου αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ ξαδερφιών για κτηνοτροφικές διαφορές. 36χρονος κτηνοτρόφος, μαχαίρωσε 43χρονο ξάδελφό του στο υπόστεγο που διατηρεί λίγο έξω από το χωριό.

Το θύμα δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά και νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε μετά την εγκληματική του πράξη, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στις Καρίνες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού επικρατεί πολεμικό κλίμα, ανάμεσα στις δύο στενά συγγενικές οικογένειες.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη από χθες το χωριό μύριζε μπαρούτι κι ενώ είχε ασκηθεί μήνυση από την οικογένεια του θύματος μετά από χθεσινή επίθεση του θύτη, το βράδυ, εν τέλει σήμερα φθάσαμε στο σημείο, παρολίγον να θρηνήσουμε θύματα.

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

neakriti.gr