43χρονη Σταρ αποκαλύπτει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από σκηνοθέτη σε οντισιόν.
1-250

Η σταρ του Χόλιγουντ περιέγραψε ένα περιστατικό, κατά το οποίο ένας σκηνοθέτης την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά σε οντισιόν στην αρχή της καριέρας της.

Η 43χρονη Θάντι Νιούτον εξομολογήθηκε στο περιοδικό «W» ότι «ένας σκηνοθέτης είχε μια κάμερα και βιντεοσκοπούσε την φούστα μου και μου ζήτησε να αγγίξω το στήθος μου και να σκέφτομαι τον τύπο με τον οποίο κάνω έρωτα στη σκηνή.

Σκέφτηκα, εντάξει, είναι λίγο παράξενο, αλλά υπήρχε μια γυναίκα σκηνοθέτης στο δωμάτιο και είχα κάνει παράξενα πράγματα και στο παρελθόν, οπότε το έκανα».

Χρόνια μετά το περιστατικό, την πλησίασε ένας μεθυσμένος παραγωγός σε φεστιβάλ κινηματογράφου και της είπε: «Ω, Θάντι, σε είδα πρόσφατα!». Τότε, έφυγε σοκαρισμένος με αυτό που είπε.

Μετά από αυτό, ο σύζυγος της Νιούτον πλησίασε τον άνδρα για να διευκρινίσει τι εννοούσε. «Αποδείχθηκε ότι ο σκηνοθέτης έδειχνε την κασέτα της οντισιόν στους φίλους του μετά από παιχνίδια πόκερ στο σπίτι του» ανέφερε η Νιούτον.

Υποστήριξε ότι κάποιοι άνθρωποι στην κινηματογραφική βιομηχανία είναι πολύ αγχωμένοι για να αρνηθούν συγκεκριμένες σκηνές υπό τον φόβο ότι θα τους διώξουν ή θα απορριφθούν.

Τέλος, η χολιγουντιανή ηθοποιούς κατέληξε: «Ήμουν τόσο αφελής όταν ξεκίνησα και συνειδητοποίησα τώρα ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας – Έχω δυο όμορφες κόρες, η μία είναι 16 και η άλλη 11 ετών. Κάποιο άτομο θα το διαβάσει αυτό και θα τον σταματήσει από το να δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από έναν σκηνοθέτη. Αυτό το άτομο με ενδιαφέρει».

Η Θάντι Νιούτον έγινε γνωστή για τους ρόλους που έπαιξε στις ταινίες «Επικίνδυνη Αποστολή 2», «Η συντροβή» (Crash) και έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες που αφορούν τη βία απέναντι στις γυναίκες.

newsup.gr