• 3 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πήγε να ανατινάξει με φιάλες υγραερίου το σπίτι του γείτονα του!

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Vinkmag ad

652 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τις ουκρανικές επιθέσεις στις περιοχές μας

Vinkmag ad


Τουλάχιστον 652 άμαχοι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής από ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές περιοχές στα σύνορα με την Ουκρανία και κοντά σε αυτά, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Ερευνών της Ρωσίας στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σήμερα, Κυριακή (2/3), χωρίς να παράσχει αποδείξεις.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Επιτροπής, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, μεταξύ των νεκρών είναι 23 παιδιά, ενώ σχεδόν 3.000 άτομα έχουν τραυματιστεί.

Και οι δύο πλευρές αρνούνται ότι στοχεύουν αμάχους κατά τη διάρκεια του πολέμου που ξεκίνησε η Ρωσία με την πλήρους κλίμακας εισβολή της στην Ουκρανία πριν από τρία χρόνια. Όμως χιλιάδες άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, στη συντριπτική τους πλειονότητα Ουκρανοί.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε Τραμπ και Ζελένσκι

    Read Next

    Φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Σύνοδο ηγετών για την Ουκρανία

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular