Η 6χρονη Κλεοπάτρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων για να νικήσει στη «μάχη» με τον καρκίνο
xeri vothias

Τη βοήθεια όλων για να νικήσει τη «μάχη» για ζωή ζητά η 6χρονη Κλοπάτρα Καμπακάκη, κόρη του πολύ γνωστού τραγουδιστή, Ηλία Καμπακάκη.

Η 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης, το Νοέμβριο 2017. Ξεκίνησε λοιπόν το δικό της δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, με χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ωστόσο, λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους τού συγκεκριμένου όγκου, κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα, προκειμένου να δοθεί η βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της με εξασφαλισμένη εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Όπως αναφέρει η οικογένεια: «Καθ’ ότι το ποσό της θεραπείας ξεπερνάει τις οικονομικές μας δυνατότητες αυτή τη στιγμή, τη βοήθεια των συνανθρώπων μας θα είναι καθοριστική ώστε το κοριτσάκι μας να καταφέρει να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε, με οποιοδήποτε ποσό ή τρόπο, παρακάτω φαίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας με συγγενείς του παιδιού και ο Ερανικός Λογαριασμός που έχει εκδοθεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ακόμα και η κοινοποίηση της περιπέτειάς μας αποτελεί σπουδαία βοήθεια.»

Πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που στήριξαν τον Ηλία Καμπακάκη στον μεγάλο αυτό αγώνα της κόρης του παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευαίσθητο και λεπτό θέμα.

 

Ένας από αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

 

 

 

 

Πηγή: tlife.gr