7 μέρες στα χέρια των απαγωγέων ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης
lempidakis

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την απαγωγή του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία, γεγονός που επιτείνει την αγωνία της οικογένειάς του.

Η απελευθέρωση του 54χρονου αποτελεί στοίχημα και για την ΕΛ.ΑΣ. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει επτά βασανιστικά 24ωρα, οι ειδικοί που έχουν αναλάβει τον χειρισμό αυτής της εξαιρετικά σοβαρής και συνάμα «εύθραυστης» υπόθεσης, δεν πτοούνται ψυχικά.

Υπάρχουν σημάδια αισιοδοξίας και πιστεύουν ότι όλα θα τελειώσουν όπως πρέπει. Για τον λόγο αυτό, δεν βιάζονται, δεν θέλουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις και να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του 54χρονου. Είναι «οπλισμένοι» με υπομονή όπως άλλωστε επιβάλλεται. Περιμένουν, «ζυγίζουν», αξιολογούν και πράττουν αναλόγως. Και αυτό θα ισχύσει για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. «Μετρημένοι» στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά γνωρίζουν τι γίνεται εκ των έσω.

Πολλές από τις πληροφορίες που διαρρέουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή ενέχουν ένα ελάχιστο μέρος βασιμότητας. Ακόμα και αστυνομικοί που υπηρετούν σε νευραλγικές υπηρεσίες έχουν αποκλειστεί από κάθε πρόσβαση στον «πυρήνα» της υπόθεσης για λόγους ασφαλείας.

 

 

 

Πηγή:  εφημερίδα Πατρίς