8 καθημερινά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν από το sεx
Ύπνος
Μια έρευνα του Better Sleep Council διαπίστωσε ότι το 12 τοις εκατό των ανθρώπων που θα επέλεγαν μια νύχτα βαθύ ύπνου, από μια νύχτα sεx. Μερικές φορές, κάποιοι είναι πραγματικά πολύ κουρασμένοι…

Κινητά τηλέφωνα
Μπράβο στην Apple… Οι Αμερικανοί είναι επισήμως περισσότερο εξαρτημένοι από τα iPhones τους παρά από τις σεξουαλικές επιθυμίες τους. Ρεπορτάζ του Time ανέφερε ότι το 33 τοις εκατό των ανθρώπων που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα παραιτούνταν από το sεx για μια εβδομάδα αλλά δεν θα δέχονταν να αποσυνδεθούν από το τηλέφωνό τους για μια εβδομάδα.
Φιλοφρονήσεις
Μια μελέτη υποστήριζε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες σε ηλικία κολλεγίου θα προτιμούσαν να δεχθούν ένα κομπλιμέντο που θα ωθήσει το ‘εγώ’ τους, παρά να κάνουν sεx.
Μπέικον
Γνωρίζουμε ότι το μπέικον είναι νόστιμο – ειδικά όταν είναι τραγανό – αλλά αξίζει πραγματικά περισσότερο από το sεx; Σύμφωνα με το Canada.com, το 43 τοις εκατό των Καναδών είπε ναι.


Το φαγητό γενικά
Μια έρευνα από το TODAY.com και το Match.com ανακάλυψε ότι το 39 τοις εκατό των ανύπαντρων γυναικών θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το sεx για ένα χρόνο από το να εγκαταλείψουν το αγαπημένο τους φαγητό.

Ένα ανάλαφρο σακίδιο
Έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα στο να κουβαλάνε τα βιβλία τους ή να απέχουν από το sεx για ένα χρόνο, το 25 τοις εκατό των φοιτητών κολεγίου που ρωτήθηκαν από την εταιρεία εκπαιδευτικού λογισμικού Kno επέλεξε το δεύτερο.

Ίντερνετ
Μια έρευνα από την Intel διαπίστωσε ότι το 46 τοις εκατό των γυναικών ήταν πρόθυμες να παραιτηθούν από το sεx για δύο εβδομάδες, αντί να χάσουν την πρόσβασή τους στο Διαδίκτυο. Μόνο το 30 τοις εκατό των ανδρών θα συμφωνούσε σε κάτι τέτοιο.

Νιότη
Δεν θα αντάλλαζαν πολλοί άνθρωποι το sεx με το να ξαναγίνουν νέοι, αλλά το 21 τοις εκατό των γυναικών που ερωτήθηκαν από την Elizabeth Arden ανέφερε ότι θα εγκατέλειπε το sεx για ένα ολόκληρο χρόνο προκειμένου να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

 

 

onespecialprice.gr