87χρονος από την Εύβοια πέθανε και “πήρε” μαζί του 400.000 ευρώ!!! Κυριολεκτικά! – Διαβάστε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία!
feretro

Να ταφεί με το μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας σε χωριό της Εύβοιας, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εντός του έκρυβε έναν ολόκληρο «θησαυρό»!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, όπως γράφει το τοπικό σαιτ, έγινε πριν από λίγες ημέρες. Ενώ βέβαια συζητείται ακόμη στην εν λόγω τοπική κοινότητα, αφού φαίνεται αλλά και είναι απίστευτο που ο ηλικιωμένος προέβη σε αυτή την πράξη.

– Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας που πλησίαζε τα 87 έτη και πιθανόν κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος του, είχε πάει σε τράπεζα και έκανε ανάληψη ολόκληρου του ποσού (πριν τα capital controls) που είχε με τη σύζυγό του, το οποίο ανερχόταν σε περίπου 400.000 ευρώ και τα φύλαγε στον κήπο του.

Στη συνέχεια, προφανώς έκρυψε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό στο μαξιλάρι, λέγοντας συγχρόνως στην ανυποψίαστη σύζυγό του πως όταν θα φύγει από τη ζωή, να του το βάλει μαζί στην τελευταία του «κατοικία». Πρόσφατα ο υπερήλικας πέθανε και ετάφη μαζί με το …μαξιλάρι του στο νεκροταφείο του χωριού, παρουσία συγγενικών προσώπων γνωστών και φίλων (το ζευγάρι δεν έχει παιδιά), οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν τι «έπαιρνε» στον κάτω κόσμο ο 87χρονος!

Αναζήτησαν τα χρήματα…

Όμως η γυναίκα και άλλα κοντινά πρόσωπα (ανίψια κλπ.), δεν άργησαν να αντιληφθούν την… ύστατη πράξη του θανόντα, αφού πηγαίνοντας στην τράπεζα ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε «σηκώσει» όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο λογαριασμό, τα οποία ωστόσο δεν υπήρχαν πουθενά.

Ευθύς το μυαλό της ηλικιωμένης συζύγου πήγε στην… τελευταία επιθυμία του άντρα της, να ταφεί δηλαδή με το μαξιλάρι που ήταν το αγαπημένο του! Οι συγγενείς του με έκδηλη την αγωνία για την «τύχη» των χρημάτων, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές, όπου εξασφάλισαν άδεια για την εκταφή της σoρού του ηλικιωμένου, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ανήκουν στη σύζυγό του. Τελικά με μεγάλη ανακούφιση όλοι οι …ενδιαφερόμενοι παριστάμενοι στο νεκροταφείο, διαπίστωσαν πως πράγματι τα χρήματα ήταν μέσα στο μαξιλάρι, σκεπτόμενοι ότι μάλλον ο 87χρονος τα ήθελε για τον «άλλο κόσμο», αλλά και να μην τα αφήσει σε κανέναν άλλον, με αυτό τον τρόπο!

 

https://patratora.gr